Szedett vki ilyen gyógyszert terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Kb két hete írt ki az orvosom Augmentint a vesefájdalmamra.És azóta is fáj.van még belőle pár szem de nem tom mikor várhatom a jobbulást.azt tom h pár éve szedtem semicilint majdnem 2 dobozzal és emlékszem h joval az abbahagyása utan gyógyultam meg.de most nem tom mit tegyek várjak még vagy szóljak a dokinak h nem érzem a javulást.azt tény h annyira már nem fáj inkább csak akkor ha ülök és nem támasztom meg a hátam.ez fog végig kísérni még
az elkövetkezendő hetekben asszem megőrülök:köszönöm a válaszokat.25 hetes kismami:)
2009. nov. 11. 16:30
1/4 anonim válasza:
Hát az augmentin egy antibiotikum, amit köztudottan végig kell szedni. Az összes szemet, mert ha abbahagyod, akkor nem használ semmit.
2/4 anonim válasza:
Én szedtem, meg mást is és semmi bajunk nem lett.
Igaz még nem szültem meg, de az augmentint biztos lehet szedni.És tényleg végig kell szedni, csak akkor használ.
Jobbulást.
3/4 A kérdező kommentje:
tom h bajom nem lesz.azt is tom h végig kell szedni.és gondoltam h csak akkor fog használni.csak azert tettem fel ezt a kérdést h ha szedet vki ilyet akkor szedés alatt is érzet javulást vagy csak a befejezés utan.nem szeretném ha véletlenül nem foglalkozom ezzel és utana a saját felelőtlenségemre legyen nagyobb baj.remélem értitek mit akarok írni?:) de már jó lenne ha javulna mert leszakad a vesemmmmmmmmmm.ááááááá
2009. nov. 11. 18:47
4/4 A kérdező kommentje:
bocsánat elfelejtettem megköszöni a válaszokat és a jó kívánságot:)
2009. nov. 11. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!