Ha valaki depressziós lesz a terhessége alatt minden ok nélkül akkor tudnak rá adni valami olyan gyógyszert ami nem árt a babának? Van még valaki rajtam kívül aki ezt átélte vagy jelenleg is küzd vele?
szia!
Jajajj , de hányszor. Először is, nyugi! :)
Ha jól gondolom ez nem is depresszió , csak jönnek az olyan érzések , hogy " akarom én egyátalán ezt a gyereket? Jó az én párom hozzám?Milyen anya leszek? Miért kell idegeskednem minden miatt ? Ma nem akarok semmit csinálni , jó úgy , ahogy van....." de ez természetes. Hormonok okozzák , amik nagyban befolyásolják a terhes nők hangulatát. Nem tudom miért , hogyan... van akinél jobban előjön , van akinél kevésbé. Aztán idővel , ahogy a várandósság előrehalad ez szűnni kezd. Nem hiszem , hogy kellene mindenféle antidepi dolgokat szedned! :) Ha szereted , akkor jöhet egy kis nasi , csoki, ropi , most végre befalhatsz egy jó nagy adag gesztenyepürét sok sok tejszínhabbal bűntudat nélkül és máris szebben indul a napod!:)))))))
35 hetes km
szia!
Én is pont ebben a cipőben járok most vagyok 19 hetes terhes.Nekem már a terhességem elején elkezdődött ez a mérhetetlen nagy agresszió mindenki felé,kiabáltam mindenkivel,megbántottam olyan embereket is (mint pl:anyukámat,páromat)akik csak segíteni akartak nekem.
És ez azért volt mert megszűnt a munkahelyem,nem kaptam sehol állást,és sajna eltartott lettem a párom segítségével.Ez nekem annyira nem volt jó hogy inkább csak sírtam állandóan hogy nem volt pénzem.De hiába mondták nekem hogy a párom azért van ilyenkor hogy segítsen.De hát nekem is csak mondani kellett meg se hallgattam őket.
A lényeg én nekem a citromfű tea segített ami a herbáriába is csak pár száz forint és nyugodtan ihatja a kismama.A védőnő és orvos is ajánlotta és a neten is ezt írják nyugtatás képpen.
Érdemes kipróbálni szerintem.Napi 1-2 csésze akkor mikor nagyon feszült vagy.
Remélem tudok segíteni!!
szia!
Nem vok orvos, de ez nem depinek tünik , hanem pánikbetegségnek.Azért a kettő nem ugyanaz...emellett biztos van itt 1-2 tanács , amit meg tudsz fogadni. Sok sikert! :)
Szia, 20 hetes vagyok és pihire lettem küldve. Szóval se meló, és itthon sem végezhetek semmilyen házimunkát. Ráadásul 4.emeleten lakunk, így a séta sem jöhet szóba.(még jó, hogy van erkély!!teleraktam virágokkal)Pont tegnap voltam oly rossz hangulatban, hogy csak feküdtem és nem is akartam semmivel foglalkozni.Még beszélgetni sem volt kedvem. Pedig a babám többet ér mindennél és megéri ez az "áldozat" is. Egyébként örökmozgó vagyok, a legkevésbé sem szeretek sokat itthon ülni. De most még a fiamért sem tudok elmenni az isibe. Hát ez van..... A férjemnek pedig 2 állása van. Szóval nem részletezem. A depis állapotot pedig ismerem, csak most már tudom mire számítsak. Szóval,van egy homeopátiás bogyesz: Sedatif (ez szorongásra, alvásproblémára jó főként) és teák, de a klasszikus orbáncfű szóba sem jöhet!!!!
A tüneteid inkább pánikbetegség jellegűek, de kérd ki vagy a védőnőd, vagy a háziorvosod tanácsát és ők biztos tudnak segítséget, vagy olyan orvost aki segítene neked.
Ti hogyan vészelitek át ezeket a heteket??? Vagy csak én vagyok ilyen???
Igen valószínű,hogy pánikbetegség,mert volt már ilyen velem például,ha bezárva érzem magam valahol v sötétben meg ilyenek,de ez nagyon rossz mindenesetre. Na mindegy majd meglátjuk remélem tudnak segíteni.
Hát ha otthon kéne lennem napokig szerintem nekem rontana a helyzeten. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!