Ha én enyhén vérszegény vagyok, akkor a babámnak sincs elegendő vére? (bocsánat ha hülye kérdés)
Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok.2013. okt. 18. 13:23
1/8 anonim válasza:
Te azért vagy vérszegény, mert minden vasat elvon tőled a baba. Ez nagyjából minden kismamánál így van. Vaspótlásra van szükség.
2/8 anonim válasza:
Ő magának elvonja ami neki kell, ezért jut neked kevesebb. Ő teljesen rendben van, nem vérszegény.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek genny mitől lehet a vizeletemben? Elfelejtettem és ezért nem középsugaras vizeletet adtam,lehet emiatt van benne,de lehet,hogy nem.
2013. okt. 18. 13:32
4/8 anonim válasza:
Vas tablettát nem kaptál az orvosodtól? Általában a 24. héttől szokták pótolni. Egyetlen mellékhatása van: székrekedés, de csak nálad a babának nem árt :)
5/8 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam.Most derült ki a cukorterheléses vérvételen.Hétfőn megyek a védőnőhöz,van itthon vas rágótabletta,megkérdezem hogy az jó lesz e.
2013. okt. 18. 13:36
6/8 anonim válasza:
Nem vagy felfázva? Akkor szokott gennyes lenni a vizelet.
7/8 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a rágótablettát. Amit én kaptam, az receptköteles volt és orvos írta fel. De a védőnőd ezt biztosan tudja, kérdezd meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felfázva.Legalábbis egyáltalán nem fáj ott lenn,meg nem járok sűrűn pisilni,nem csíp.
2013. okt. 18. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!