Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérszegény lettem, árthat ez...

Vérszegény lettem, árthat ez a babának? 34 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
A terhesség elejétől szedem a vasat, már 3*1- nél tartok, de egyre csökken a vasam és a hgb szintem is. Mi a teendő ilyenkor?
2013. jan. 31. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
ez teljesen természetes a terhesség alatt, a babának semmi baja nem lesz. lehet, hogy több vasat fogsz kapni vagy más formában. én a hátuljamba kaptam 10 injekciót, mikor már vészes volt a helyzet
2013. jan. 31. 09:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is az kellene, ennél több tablettát már sztem nem is lehet szedni.
2013. jan. 31. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

a babának semmi baja sem lesz,ne aggódj

én is vérszegény vagyok és nekem a napi 2 dl céklalé vált be,ha nem azt iszok akkor egy céklát lereszelek 2-3 almával és igy nagyon finom nyersen

Próbáld ki,hátha segít neked is valamit.

34 hetes

2013. jan. 31. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szedsz mellé c vitamint??? Az kell hozzá, hogy fel tudjon szívódni!!! próbáld ki!!
2013. jan. 31. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen szedek c vitamint is és egy hónapja céklát eszek mindenhez. Már nem tudom mit csinálhatnék még.
2013. jan. 31. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom sajnos...
2013. jan. 31. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
esetleg a doki felírhat másfajta gyógyszert vagy ha nagyon nem hat injekcióba is lehet adni a vasat úgy jobban hat
2013. jan. 31. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet az injekciót kellene már kapnom, totál gyenge vagyok.
2013. jan. 31. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!