Szerintetek az nagyon nagy baj ha terhesség alatt vérszegény vagyok, és rendszertelenül szedem a vérképzőt?
Figyelt kérdés
Egyébként szedném a gyógyszert de annyira rossz hogy kihányom, más fajtát meg nem írnak fel, mert azok ártanak a babának!2013. szept. 19. 13:56
1/7 anonim válasza:
Igen. Én is vérszegény voltam,de az orvos nem írt fel vérképzőt, de egyre rosszabb lettek a véreredményeim ,végül a háziorvos írt fel vérképzőt,nehogy a szüléskor kelljen vért kapnom. Első szülésemnél is nagy ampullákkal kaptam a vasat!
3/7 anonim válasza:
a szülésnél lehet belőle probléma a vérveszteség miatt. Akár vérátölmlesztésre is szükség lehet. na meg a babádnak nem lesz elég tápanyag a tejedben.
4/7 anonim válasza:
Vérátömlesztésre is szükséged lehet ha nem szeded rendszeresen. Egyébként HA nagyon vérszegény vagy oxigénhiányos lehet a babád. Nem túl gyakori de előfordul. Szerintem vedd komolyan. Boldog babavárást :)
5/7 anonim válasza:
Szia.
Én is vérszegény vagyok napi 2 Maltofer vasat szedek annak nincs olyan rossz íze, ilyen csokiszerű.
37 hkmn. Én ugy tudom, hogy terhesség után is egy kis ideig szedni kell de lehet rosszul tudom.
6/7 anonim válasza:
A nejem is vérszegény, Ő is Maltofer-t szed napi 2-t. Szívből gyűlöli, de hősiesen elrágcsálja a napi 2-t:) Mondjuk nem is értem, hogy rágótablettának miért rossz az íze? A lenyelős oké, hogy keserű, de lemegy gyorsan és kész. Ezt meg még rágcsálni...
7/7 anonim válasza:
Igen. Jó lenne, ha rendszeresen szednéd, mert bajok lehetnek belőle. Nekem emiatt 24 hetesen megindult a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!