Ha egy terhes nő ujra használ egy negativ tesztet, és az ugyanugy negativ marad az normális?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 11:59
1/14 anonim válasza:
Ezek a tesztek egyszer használatosak.
2/14 anonim válasza:
Igen normális. Mivel ezek a tesztek csak egyszer használatosak. Így egy használat után akár terhes akár nem, az már nem fog más eredményt mutatni.
3/14 anonim válasza:
No akkor ellenpélda leszek !
Ismerősöm csinált egy tesztet ami negatív lett.Utána rapisiltem kb 10 percre ra, es pozitív lett. Néztünk is nagyot! Szerintem függ a teszttől is, meg higy mikor pisiltél rá, mert 10 perc után még meg sem szárad .
39hkm
4/14 anonim válasza:
Annyira átázik, hogy használhatatlan. Mindegyikre rá van írva, hogy egyszer lehet őket felhasználni. Ez nem hiába van így.
5/14 anonim válasza:
En kipróbáltam csak is onnan tudom... En is úgy tudtam, hogy nem. De igen! Próbáld ki... Nekem kimutatta, sőt meg egy kérdést is kitettem erről. Mert tényleg így volt!
6/14 anonim válasza:
Teszttől is függ, de ha terhes vagy és amiatt mutat negatívat, mert Te egy használt tesztre pisiltél, akkor senkit nem vonhatsz felelősségre :) Inkább vegyél új tesztet, ha nem csak úgy, érdekesség miatt tetted fel ezt a kérdést :)
7/14 anonim válasza:
Most azért kapok lepontozást mert en kipróbáltam es konkrétan tudok ra választ adni? Komolyan, annyi buta "nő" van...
Próbálja ki, aki nem hiszi.
8/14 anonim válasza:
Én sem értem a lepontozásokat, de ez van. Van aki itt éli ki magát!
9/14 anonim válasza:
Most próbáltam ki.
Az egyik teszt egy 2010 márciusi negatív dei hcg teszt. Most is negatív maradt.
A másik egy vaterás kazettás teszt, ami idén áprilisban lett negatív. Most is negatív maradt.
Én pedig 25 hetes kismama vagyok
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem értetlen vagyok,én is tudom, hogy csak egyszer használhatóak,csak egy próba volt.
2013. szept. 19. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!