Kinek mi vált be terhesség alatti hányinger enyhítésére?
sajnos nem túl egészséges dolgok de csak ez volt jó :)
Az elsőnél: Nestea (zöldtea+eper)
másodiknál:hideg coca-cola
Csakis a jéghideg coca-cola.
Először nem mertem inni, aztán a doki mondta, hogy módjával nyugodtan.
Ugyan mi még csak próbálkozunk, de a barátnőm folyton gyömbért rágcsált.
Bízom benne, hogy majd ha hányingerem elsz nekem is segíteni fog, mert nem tudom meginni az üdítőket (bár ez akkor simán változhat) csak a vízet és azt se túl hidegen.
Nekem sajnos a terhesség elején is volt és most a végén is.Én hideg vizet vagy limonádét szoktam inni és mandulát eszegetek. Van hogy csak enyhítik , de van olyan, hogy elmúlik tőle. :)
36 hkm
A 12. hét betöltése :)
Viccet félretéve, ha ettem vmt (kekszet, pogit, ropit). Bár ez is kétesélyes volt, vagy segített vagy nem.
Az első terhességnél hírből se ismertem az émelygést. A másodiknál a leglehetetlenebb helyeken és időpontokban jött rám.
Köszönöm a válaszokat!
A sokszor keveset evést próbáltam, tegnap vettem kólát az sem vált be. Most vettem cukorkákat, hátha. :)
A hideg vízről is olvastam, hát nekem ahogy lement, azzal a lendülettel jött is vissza. :/
Már 10 hetes a babuci, remélem lassan vége ennek a rosszullétes időszaknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!