Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség is lehet? A...

Ez terhesség is lehet? A menzi-ig van még kb.1 hetem. Pontosan nem tudom,mert mostanában rendszertelenül jön meg.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem már van egy kislányom vele a terhesség csak az állandó vizelési inger miatt volt teher,de egyébként nem tudom mi a többi "kellemetlen tünet"ennek már 5 éve.

Tegnap alig bírtam reggel felébredni és este szédikéztem.Ma pedig ,bár nem hányingerrel ébredtem,de a nap folyamán már 2-szer is küszködtem a hányingerrel.Érzelmileg ingatag vagyok.Görcsöl a derekam tájékán is,de szokott amikor közeledik,és görcsölt amikor a lányomat vártam.Nem tudom mennyit írjak a közeledő menstruáció számlájára és mennyit arra,hogy esetleg terhes lehetek-e,és a mostani lehetséges terhességre másképp reagálhat a szervezetem?

2009. ápr. 15. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs arra semmilyen garancia, hogy egy semmi panaszt nem okozó terhesség után a második is ugyanolyan lehet. Akár erről is lehet szó, de ennél biztosabbat majd csak egy hét múlva lehet tudni.
2009. ápr. 15. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, lehet hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet, és akkor megbizonyosodhatsz. Biztos nem lesz egyforma a két terhesség. Nekem is vanmár egy 8 éves gyermekem, és most szeretnénk kistesót. Én is minden hónapban izgulok, de eddíg csak megjött mindíg. És tök nem tudom, hogy az elsővel hogy is jöttem rá, pedíg volt hányingerem, szagokra rosszul voltam, de hogy pontosan mikortól azt nem tudom már. .. Szóval a vérzés elmaradása illetve egy teszt ami biztosabb jel. Utána lehet menni orvoshoz.. :)
2009. ápr. 15. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a választ:)

Nos a kérdést most írtam és úgy 2 perce meg is jött.Ezt éreztem.Kicsit lehangoló,hogy a női szervezet alig képes külömbséget tenni terhesség és menstruáció között.Sok nő dolgát könnyítené pedig,ha nagyobb lenne az eltérés.

2009. ápr. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!