Ez terhesség is lehet? A menzi-ig van még kb.1 hetem. Pontosan nem tudom,mert mostanában rendszertelenül jön meg.
Sziasztok!
Nekem már van egy kislányom vele a terhesség csak az állandó vizelési inger miatt volt teher,de egyébként nem tudom mi a többi "kellemetlen tünet"ennek már 5 éve.
Tegnap alig bírtam reggel felébredni és este szédikéztem.Ma pedig ,bár nem hányingerrel ébredtem,de a nap folyamán már 2-szer is küszködtem a hányingerrel.Érzelmileg ingatag vagyok.Görcsöl a derekam tájékán is,de szokott amikor közeledik,és görcsölt amikor a lányomat vártam.Nem tudom mennyit írjak a közeledő menstruáció számlájára és mennyit arra,hogy esetleg terhes lehetek-e,és a mostani lehetséges terhességre másképp reagálhat a szervezetem?
Sziasztok!
Köszönöm a választ:)
Nos a kérdést most írtam és úgy 2 perce meg is jött.Ezt éreztem.Kicsit lehangoló,hogy a női szervezet alig képes külömbséget tenni terhesség és menstruáció között.Sok nő dolgát könnyítené pedig,ha nagyobb lenne az eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!