Milyen vitamint szedjek még, hogy az utolsó hónapban ne legyek vérszegény? 29 hkm
Femibiont szedek a kezdetek óta. A mostani véreredményem még jó, de azt mondta a novér, hogy majd elválik az utolsónál, hogy kell - e pótolni valamivel a vérképzést.
Elso terhességem végén kaptam vasat, mert vérszegény lettem. Nem tudom, hogy ennek kovetkeztében-e, de a lányom is vashiányos vérszegény lett és 2 éves koráig kellett vitaminokat szedni:vas, B vitamin stb. (elso két hétben injekciókat kapot 2 naponta)
Mivel kerulhetném el ezt a vérszegénységet akár a gyereknél is.
Én vashiányos vagyok és a vérképeim az éppen hogy elmegy kategóriába tartoznak. Nekem mind a két terheségem alatt és utána is 2 évig Neo-Ferro- Folgammat írtak fel, ami vastabletta.
Ezt szedtem. terhesség alatt napi 2-3 darab, szülés után napi 1.
Mellé c-vitamint, hogy jobban felszívódjon.
Egyébként kb. 3-4 hónap mire elkezd normálisan raktározódni a szervezetedben a vas, így valószínűleg már édes mindegy, hogy szedsz-e valamit vagy sem.
Egy próbát megér, de ne várj most már csodát.
Könnyű szülést!
Én Neo Ferro Folgammát kaptam, meg jó kis székrekedést tőle, rémesen voltam. Az én vérképem nagyon tré volt, főleg szülés után. Végül a Krauterblut szirupot ajánlotta a nőgyógyász, ezt: [link]
Érdemes lenne patikában rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!