Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem szabad olyan...

Tényleg nem szabad olyan vitamint enni amire rá van írva hogy étrend-kiegészítő?

Figyelt kérdés
Ma halottam ezt,és megijesztett,mivel én ilyet eszem. Dr.Lenkei Gábor féle vitaminokat.
2013. júl. 4. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vettem vitamint(multivitamint),ami szintén étrendkiegészítő.

Kihánytam a kismama vitaminokat,így a védőnőm ezt ajánlotta.Igazából ua.,mint a kismama vitamin,csak ezekben kevesebb a folsav stb. így a folsavat és a calciumot mellé ettem.

Ráadásul,amit én ettem,abban q10 is volt,így a fogínygyulladásomon is segített egy picit.

Szerintem nem teszel vele semmi bajt!

2013. júl. 4. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, én a biotech női multiját szedtem és összetevőiben minimum felér egy magzatvédővel. Érdemes megnézni miből mennyi van benn, mert tényleg nagyon jó a hatóanyag palettája, ezt szedtem:

[link]

2013. júl. 4. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!