Jód plusz étrend kiegészítő. Te szednéd? Bővebben lent.
De endokrinológusnál voltál? És mondtad hogy milyen rég próbálkoztok babával és nem sikerül? Nekem mikor nézték 0-4ig volt írva a referencia érték, tehát akkor ez a felett van. Azt mondják 1 körül kell lennie a teherbeeséshez, nem hiszem hogy jóddal ez annyira le fog menni.
Házidoki, nőgyógyász ezzel tényleg soha nem fog foglalkozni, akármennyihez is mész.
Én szedtem jódot, de akkor nem néztek vérképet, nem tudom milyen hatással volt rám. Semmit nem éreztem, talán kevésbé voltam fáradékony...
Ne add fel ilyen könnyen! Magánba kell menni, különben nem fognak veled foglalkozni. Meg mi az hogy nem ad beutalót? Mióta próbálkoztok? 1 évig nem sikerül teherbe esni, akkor igenis utána kell járni. Én odaálltam a háziorvosom elé, és mondtam hogy szeretnék kérni egy beutalót endokrinológiára. Mire megkérdezte az orvosom hogy miért? én meg mondtam neki, hogy mert x ideje nem sikerül teherbe esnem, és szeretném magam megvizsgáltatni. Ennyi! nem mondom, húzta a száját, de 2 perccel később aláírva lepecsételve kezembe volt a beutaló.
Volt aki kekeckedett, hogy még fiatal vagyok stb. (más nődoki) annak meg mondtam hogy a férjem el fog válni tőlem ha nem tudok neki gyereket szülni...óó milyen bunkó. Igen az, de nem akarhatja hogy így legyen, szóval köszönöm a papírt. Viszlát. :D
Meg nem csak TSH-t vizsgál az endokrinológus, hanem sok más dolgot is. Más labort fog kérni. Ciklus 3. és 21. napján vérvétel, meg ultrahanggal megvizsgálja a nyakad, hogy a nyirokcsomóid nincsenek-e megnagyobbodva vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!