Szoptatás alatt lehet szedni antioxidáns, vitamin tablettát, almaecet kapszulát, halolaj kapszulát és a kávét, édességet helyettesítendő fehérjeturmixot/ami nem fogyókúrás, inkább étrend kiegészítő/?
Figyelt kérdés
Császármetszés után mikor lehet elkezdeni sportolni?2012. aug. 5. 16:37
1/3 anonim válasza:
Huh... Nem sok ez egy kicsit? Nézd meg ezeknek a termékeknek a leírását is, mert tényleg minden átmegy a babához. Sőt a tejed ízét is meg tudja változtatni. A fehérjeturmixra különösen vigyázz, mert a túlzott tejtermék fogyasztását sem ajánlják amíg szoptat az anyuka. Félre ne érts én nem vagyok ellene az étrendkiegészítőknek, sőt, de azért azzal is okosan kell bánni, még ha természetes anyagból van akkor is. Jó minőségű komplex vitamin-t az szedtem és szedek is, és Omegá-t is, de ott garantált, hogy a hal húsából van kivonva az omega3 nem a májából. Stb. Én kb- 6-8 héttel utána kezdtem el aerobikozni a császárom után.
2/3 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem h mindet :) köszi!
2012. aug. 5. 16:48
3/3 anonim válasza:
Fogyasztó, hashajtó termékeket nem szabad szedni. Vitaminból a terhes vitamin ajánlott.
Kávét mellőzni kell, mert a magas vérnyomás árt a babának, és neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!