Szex terhesen? Valahogy nem kívánom, nem akarom, pedig tudom, hogy nem árt?
Az elején még kívántam, de akkor vérezgetés miatt nem lehetett. Amikor meg már lehetett, nem kívántam. Így ritkán vagyunk együtt. Az elején a folyamatos émelygés, hányinger, hányás (kitartott a 20. hétig) még a "megoldjuk másként" sem ment.
Amióta mozog a baba, teljesen frusztrál a szex gondolata is.
A kisfiamnál is ez volt, túléltük. :) Nekem szerencsére szülés után gyorsan visszatért a vágy is, mivel császáros voltam, így odalenn sem voltak problémáim.
Ez egy ilyen időszak, hosszúnak tűnik, de majd ha visszagondolsz rá, úgy érzed, elröppent.
Napok óta gondolkodom, hogy kiírjam-e ugyanezt a kérdést. :)
Sokan mondták, hogy a második trimeszterben majd milyen kívánós leszek, állandóan a szexen jár majd az eszem....hát, nem jött el ez időszak, tök megvagyok nélküle így 20 hetesen.
Sokszor az jut eszembe, hogy ott a baba, aki már mozog, meg utána is azon aggódom, hogy ez nem volt-e rossz neki, és ez az egész valahogy nem kellemes.
A fáradtságod majd elmúlik, nekem is a tizenvalahányadik héten mintha elfújták volna, de ez a szex-nem-kívánás nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!