23 hetes babás vagyok, eleinte több kedvem volt a szexhez, mint nem terhesen, sőt sokkal hamarabb és többször volt orgazmusom. Hetek óta semmi kedvem hozzá és az egész valahogy sokkal nehezebben megy. Hogyan fog alakulni a szexuális vágyam?
Én már 24 hetes vagyok, én az elejétől kezdve átlagba kb hetente 3-4x is együtt vagyok a párommal, és ugyanúgy élvezem mint terhesség előtt. Szerintem ez egyénenként változó!
És lehet még neked is változni fog a hozzáállásod a dologhoz! Kitartás!
33 hetes vagyok, 12 hétig semmi kedvem nem volt hozzá, aztán a 20 hétig megint normális lett a szexuális életünk, de azóta sajnos semmi, én nem izgulok és nem is nedvesedek be, többször próbáltuk eredménytelenül.
Sajnálom a párom, de megoldjuk másképp.
Nekem az elején nem volt vágyam kb. a 18. hétig. Utána meg egyfolytában csak azon járt az eszem. Most pedig egy pár hete el vagyok tiltva tőle, és nem tudom hogy bírom majd...
33 hetes kismama
Nekem nem igazán van hozzá kedvem, ez a 10. hét, de azért megerőltetem magam néha, hogy a párom ne szenvedjen hiányt, de egészen belejövök közben és nekem is van orgazmusom.
Szóval evés közben jön meg az étvágy.
igen, a kezdeményezés az megszűnt nálam..
ráadásul egyáltalán nem nedvesedem, sőt, még az elején, amikor állatira kívántam, akkor sem nedvesedtem (!). a páromért azért mindent megteszek, szerencsére nálunk is több módozata van a dolognak.. de azért jó lenne, ha kicsit kívánósabb lennék... szép babavárást nektek és köszi a válaszokat!!!!
A párommal észre sem vesszük, hogy terhes lennék, leszámítva, hogy bizonyos pózokban már nyom, vagy kényelmetlen.
Ugyanolyan a szexuális étvágyam, mint a terhesség előtt.
Majdnem mindennap együtt vagyunk.
20 hetes mami
elég idegesítő, hogy megfogalmazok egy kérdést, aztán valaki belenyúl és átfogalmazza.. nem értem, miért kell valamit átírni..
egyébként köszi a válaszokat!
A hogyan fog alakulnia szexuális vágyadra jósnőre lenne szűkséged.
Egyén és helyzet függő. Ez mindenkinek másképp alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!