Mi tévő legyek, nagyon aggaszt ez a helyzet és tanácstalan vagyok?
Kicsit hosszú elnézést előre is.
Szóval a dolog ott kezdődött hogy a "kedves férjem" "kedves apuka" rákopott az alkoholra, 2 éves múlt a kislányunk és 31 hetes vagyok az öcsivel, sajnos elég nehéz nehéz a helyzet svájci frank alapú hitelünk még csak dob egyet a dolgon, viszont most a férjem rákapott a piára rendesen, régen sem vetette meg de ha fél évig nem ivott nem volt gond, terveztük a kistesót, 12 hetes ultrahangra mentünk volna amikor ő benyőgte hogy nem tud vezetni mert ivott egy sört, nem is lett volna gond ha utána estére nem rúg be. Másnap megint úgy jött haza a munkából hogy ivott, elég sokat dolgozik reggel 7 kor megy el és este 7-8 mire hazaér. Ma reggel mennie kellett neki dokihoz mert pánikbetegsége kiújult neki, de reggel amikor felkeltem sajnos azon kaptam hogy ivott egy felest igen reggel 7 kor ivott egy felest, nagyon kiakadtam összevesztünk, hónapok óta iszik, de most már reggel úgy kezdi hogy iszik valamit, már felhívtak a munkahelyéről is hogy látják rajta hogy iszik valamit, beszereztek egy szondát persze kimutatta hogy ivott akkor haza is küldték, másnap bement 3 napig józan volt és újra kezdte. Nem tudom mit csináljak kihez forduljak terhesen egy 2 évessel mit csináljak, nekem az összes pénzem amit kapok megy a hitelre és sajnos most is ott tartok hogy az ő fizetésének több mint fele a rezsire ment el az enyém meg a törlesztésre, ami maradt bevásároltunk és itt vagyok 2 ezer forinttal. Valamit kéne tennem de nem tudom mit és hogyan. valami tanácsot adjatok, próbálok nyugodt maradni a baba és a lányom érdekébe de sajnos nem megy sokat keményedek és görcsölök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!