Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tévő legyek, nagyon aggaszt...

Mi tévő legyek, nagyon aggaszt ez a helyzet és tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú elnézést előre is.

Szóval a dolog ott kezdődött hogy a "kedves férjem" "kedves apuka" rákopott az alkoholra, 2 éves múlt a kislányunk és 31 hetes vagyok az öcsivel, sajnos elég nehéz nehéz a helyzet svájci frank alapú hitelünk még csak dob egyet a dolgon, viszont most a férjem rákapott a piára rendesen, régen sem vetette meg de ha fél évig nem ivott nem volt gond, terveztük a kistesót, 12 hetes ultrahangra mentünk volna amikor ő benyőgte hogy nem tud vezetni mert ivott egy sört, nem is lett volna gond ha utána estére nem rúg be. Másnap megint úgy jött haza a munkából hogy ivott, elég sokat dolgozik reggel 7 kor megy el és este 7-8 mire hazaér. Ma reggel mennie kellett neki dokihoz mert pánikbetegsége kiújult neki, de reggel amikor felkeltem sajnos azon kaptam hogy ivott egy felest igen reggel 7 kor ivott egy felest, nagyon kiakadtam összevesztünk, hónapok óta iszik, de most már reggel úgy kezdi hogy iszik valamit, már felhívtak a munkahelyéről is hogy látják rajta hogy iszik valamit, beszereztek egy szondát persze kimutatta hogy ivott akkor haza is küldték, másnap bement 3 napig józan volt és újra kezdte. Nem tudom mit csináljak kihez forduljak terhesen egy 2 évessel mit csináljak, nekem az összes pénzem amit kapok megy a hitelre és sajnos most is ott tartok hogy az ő fizetésének több mint fele a rezsire ment el az enyém meg a törlesztésre, ami maradt bevásároltunk és itt vagyok 2 ezer forinttal. Valamit kéne tennem de nem tudom mit és hogyan. valami tanácsot adjatok, próbálok nyugodt maradni a baba és a lányom érdekébe de sajnos nem megy sokat keményedek és görcsölök is.

2013. okt. 15. 09:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ha tudnál olvasni akkor nem írnál ilyent és nem panaszkodni szeretek utolom ezt az egészet de már nem tudtam más megoldást mint itt megkérdezni!!! 9 es válaszoló eddig nem volt agresszív, ha be van iddva akkor lefekszik aludni nem bír ében maradni, szerencsére. Erősen gondolkodok azon hogy el fogom hagyni de jelenleg minden pénzem elment rá meg a lakásra, és ha elmegyek akkor a lakást rövid időn belül el fogja inni amit persze majd rajtam is be akarnak hajtani mert hitel közös.
2013. okt. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!