Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Bonyolult helyzet.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régen tetszettünk egymásnak, de csak húztuk egymás agyát, én nem akartam továbblépni. Ő összejött egy oszt. társammal, de közben mi tartottuk a kapcsolatot, többször megbántott, majd kibékültünk, az új bnőjével folyamatosan rosszban voltunk, majd most hoyg szakítottak újra próbálkozik. Tetszik nekem, de régebben megbántott és nem tudom mit tegyek.
2012. júl. 22. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
:D ezt nem értemn :D
2012. júl. 22. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a kérdés hamis.
2012. júl. 22. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
hmm. akkor olvasd el újra :D mert nincs kedvem újra leírni :D
2012. júl. 22. 19:18
 4/5 anonim válasza:
ha még tetszik neked akkor tégy vmit hogy legyen köztetek vmi ha akarod te is vagy ha ö is akarja
2012. júl. 22. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van a barátnőmmel is...NŐ vagy az Istenért NE hagyd hogy úgy kihasználjon mint egy kutyát... itt ott kellesz aztán nem...-.- szánalom hogy ennyire nincs becsületetek.
2012. szept. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!