Kb.4 hetes vagyok. Van egy 4 éves,15 kg lánykám, akit bicajon viszek a hátsó ülésen mindenhova. Meddig szabad őt emelnem vagy már inkább ne emeljem?
inkább nem emeljed! Biztos elég ügyes és tud szépen menni , állni, kisszékről felülni a bringára..segítséggel persze, de ezen sok is múlhat most , inkább csak beszéld meg vele szépen hogy ez most egy ilyen időszak lesz.
mondd hogy fáj a hátad a karod stb..aztán 3 hónap után meg hogy jön a tesóka. így ha nem összefüggő neki, hogy nem emeled fel és jön a tesó akkor kiküszöbölheted a túlzott féltékenységet is..tehát a terved jó, hogy csak később mondod el neki, mert még jöhetnek a rosszullétek is és akkor főleg nehéz lesz a kicsivel, legalábbis én nem bírtam volna most így..
Szia!
Én 3 éves voltam, amikor Anyukám az Öcsémet várta. Sokat emelgetett engem, és félidőnél kinyílt a méhszáj. Persze nincs rá 100%-os bizonyíték, hogy attól volt, de utána már nem mert felemelni.
Szia!
Nekem is 4 és fél éves a kislányom. Az elején mi se mondtuk el neki a nagy hírt, de nem mertem emelgetni. Azt mondtam, hogy nagyon fáj a derekem, nem tudlak felemelni. Néhányszor még próbálkozott, aztán megértette. Ma már csak apának mondja, hogy emelje fel.
Nagyon okosak a kisgyerekek is, ha türelmesen megmagyarázzuk nekek, hogy mit, miért nem lehet, akkor megértik!
Gratulálok! vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!