Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok es kulfoldon...

10 hetes vagyok es kulfoldon lakom. Megvoltam fazva ami mar helyre jott de a kohogesem meg mindig nem mulik. Hiaba megyek mindenhova nem adnak gyogyszert ra. Nem lehet igy baja a babamnak?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondjak hogy semmit nem adhatnak erre.Vegyek be 1-1 paracetamolt(ami megfazasra van de nem kohogesre),vagy egy kanal mezre csepegtessek citrom levet azt egyem,vagy meleg sos vizzel gargalizaljak.Ezeket mar leirva is hanyingerem van!Mit tegyek?Mar lassan szakadozik fol de nem javul.Lehet baja a babanak?
2008. nov. 6. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Stodal nevű homeopátiás szirupot vegyél(kimondottan köhögésre való), az nagyon jó és kismamák is szedhetik.
2008. nov. 6. 12:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem lattam a kornyeken homeopatias boltot a gyogyszertarban meg nem adnak semmit.
2008. nov. 6. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Dr.Theiss lándzsás utifű szirupot,nekem csillapította a köhögésemet és felszaggatta a letapadt váladékot is.
2008. nov. 6. 13:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Itt az nincs sajnos!
2008. nov. 6. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én Németországból írok. Itt van a gyógyszertárakban homeopátiás szer. Nekem az orvosom köhögésre, torokfájásra

Phytolacca D 6 -ot írt. Ez vény nélkül is kapható. Napi 4x 10 globuli az adagja, kb. 1 hét alatt helyre jössz. De globuli formában kérd a gyógyszertárban.

Mielöbbi jobbulást. Egy 20 hetes kismama

2008. nov. 6. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik orszagban elsz, de a nagyaruhazakban (Tesco, Asda, stb.)itt Skociaban lehet kapni gyogyszernek nem minosulo gyogy hatasu keszitmenyeket, tobbek kozott kohogescsillapitot. Nezd vegig a kinalatatot, nezd meg, miben mi van, es vegyel valami gyogynovenyes szirupot.

sok sikert!!!

2008. nov. 6. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

en 15 es fel hetes vagyok,lassan en is ket hete kohogok. nekem az ugyeleten is meg az orvoom is azt mondta h a babanak semmi baja nem lehet.

gyogynovenyekkel pedig vigyazz! nemelyik kifejeette artalmas lehet erhes nokre.

2008. nov. 6. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek reszere arult kohogos kanalas orvossagot nyugodtan hasznalhatod.En Londonban elek es a Boots-ban citrom,mez es glicerines kohogos,kanalast adtak.A gyogyszeresznek mindenfelekeppen mondjad,hogy terhes vagy.
2008. nov. 6. 17:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom!

En is londonban vagyok!Olyan mezes,citromos.....kanalast en is vettem de nem javul tole!

2008. nov. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!