Mivel csillapítottátok a rosszulléteket?
Figyelt kérdés
Volt valki, aki a terhesség elején savas volt? Én folyamatosan érzem a torkomban, és esténként vacsi után is rosszul vagyok sokszor. Hányni még nem hánytam!
Lehet ez ellen tenni valamit?
2009. nov. 10. 11:51
1/8 anonim válasza:
Nekem semmi sem vált be. Kicsit segített a savasságon a Rennie, de néha attól is hánytam. Csak akkor nem voltam rosszul, amíg ettem vagy aludtam. Nem tehettem mást, mint hogy kivártam, amíg elmúlik. Jó sokáig tartott, a 16. hétig.
2/8 anonim válasza:
Nekem a mai napig sokat segít a kefír,hideg tej kortyolása.Ha már ezek sem,akkor viszont Schüssler-sót használok,ez egy homeós bogyó,nagyon jó,csak ajánlani tudom.Nekem a védőnőm mondta.36 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Soha ne legyen teljesen üres a gyomrod.Én mindig akkor émelyegtem a legjobban. Rágcsálj sós kekszet, ilyesmit. Talán aentolos rágó is segít.Ha lefekszel, ne teljesen hanyatt, támaszd meg magad egy kicsit. Sajnos, meg kell várni, míg elmúlik.
5/8 anonim válasza:
Az elején a sav nem jelentett gondot,így mikor rosszul voltam,émelyegtem,állandóan jéghideg kólát ittam.Persze nem vittem túlzásba...
Mostanában a Rennie segít némileg,de nem teljesen vagyok megelégedve vele,inkább kerülöm a kávét,szénsavasat,meg mindent ami felnyomja a savat
6/8 anonim válasza:
Ez engem sajna végigkísért eddig. Most vagyok 28 hetes. Rennie nem vált be. Mai praktikákat még hallottam, sajnos ki kell kísérletezni: sima vizet inni, nem szénsavasat (ez egyébként se javallott), hideg tej, pattogatott kukorica, kölesgolyó, keksz, és furcsa, de van akinek narancs segít. Kerülni kell a zsíros ételeket. nekem hol jobb, hol rosszabb. Őszintén megmondom én mindent kipróbáltam, de egyik sem vált be. Úgyhogy van, hogy félig ülve alszom, mert fekve azonnal jön vissza a sav. Hányni érdekes, én se hánytam.
7/8 anonim válasza:
háztatási keksz, kétszersült, illetve BASICO nevű por. Nekem ezek segítenek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, majd próbálkozok...!
2009. nov. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!