Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel szoktátok enyhíteni a...

Mivel szoktátok enyhíteni a rosszulléteket? Ismertek valami tuti módszert?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok. Hányni nem hánytam eddig, de reggel már ahogy kinyitom a szemem rosszul vagyok és ezt tart lefekvésig. Hiába rágcsálok, hiába szedek B6-ot, hiába iszok folyadékot egyszerűen alig bírok létezni..
2009. dec. 8. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 7 hetes vagyok, és ugyan ezzel küzdök sajna.Nem nagyon lehet ellene mit tenni.Arra figyelj,hogy soha ne legyen üres a gyomrod, mindig kapj be egy pár falatot.Én is 2 napja fekszem, alig birok lábra állni.De ez "normális".

És akárhogy is undorodsz tőle, folyadékot igyál.Én most hideg ásványvizet iszom, az valahogy lemegy.

Kitartás, és Boldog Babavárást kivánok!

2009. dec. 8. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:

hát nekem semmi nem segített úgymond.

ettem vitamin csomagot meg calcium.magnézium italt, meg ha égett a gyomrom akor citromos vizet.

ezektől jobb volt vslsmennyire biztos, bár nem tudom, mert nem merteem nem szedni. :) Szal ha jobb is volt, attól még "haldokoltam" én is

2009. dec. 8. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igyál gyömbért és Salvus vizet!
2009. dec. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!