Mivel szoktátok enyhíteni a rosszulléteket? Ismertek valami tuti módszert?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok. Hányni nem hánytam eddig, de reggel már ahogy kinyitom a szemem rosszul vagyok és ezt tart lefekvésig. Hiába rágcsálok, hiába szedek B6-ot, hiába iszok folyadékot egyszerűen alig bírok létezni..2009. dec. 8. 13:12
1/3 anonim válasza:
Szia.
Én 7 hetes vagyok, és ugyan ezzel küzdök sajna.Nem nagyon lehet ellene mit tenni.Arra figyelj,hogy soha ne legyen üres a gyomrod, mindig kapj be egy pár falatot.Én is 2 napja fekszem, alig birok lábra állni.De ez "normális".
És akárhogy is undorodsz tőle, folyadékot igyál.Én most hideg ásványvizet iszom, az valahogy lemegy.
Kitartás, és Boldog Babavárást kivánok!
2/3 anonim válasza:
hát nekem semmi nem segített úgymond.
ettem vitamin csomagot meg calcium.magnézium italt, meg ha égett a gyomrom akor citromos vizet.
ezektől jobb volt vslsmennyire biztos, bár nem tudom, mert nem merteem nem szedni. :) Szal ha jobb is volt, attól még "haldokoltam" én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!