Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyú fejfájás heti kb.2szer...

Iszonyú fejfájás heti kb.2szer a terhességem alatt.21 hétben járok, ti mivel csillapítottátok?

Figyelt kérdés

Már több hónapja ez megy!

Egy ideig beszedtem egy fél panadolt néha de már nem akarok

gyógyszerezni.

2011. febr. 21. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a citromfű tea jött be, attól enyhült, de teljesen elmulasztani nem tudtam.
2011. febr. 21. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
semmivel, kibírtam,nem is tudom hogy a terhesség előtt gyógyszer nélkül majdnem megbolondultam, olyan fejfájásom van/volt sokszor hogy a homlokom,szemem,fejem,fogsorom mindenem fáj egyszerre fúú szörnyű
2011. febr. 21. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászodat! Nekem is voltak iszonyú fejgörcseim, a dokim a Panadolt javasolta, és nekem csak azzal múlt el. Én sem akartam bevenni gyógyszert, de éjszakánként már aludni sem tudtam :-( Mihamarabbi jobbulát és boldog babavárást! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája.
2011. febr. 21. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt volt ilyen fejfájásom, többször hánytam is tőle :-( Csak Algopyrint engedett a dokim. Mindig csak negyedet vettem be, és segített! Volt, hogy egy héten 3szor... nem lett gond belőle.
2011. febr. 21. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
..akarom mondani: a terhesség alatt=terhesség elején!
2011. febr. 21. 20:30
 6/10 Orchidea001 ***** válasza:
Homeos bogyokat szedtem rá.
2011. febr. 21. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
szia! nekem a 13-14. héten a napi fejfájás megszűnt, utána csak ritkán volt, akkor az az alacsony vérnyomásom miatt, akkor ittam egy laza tejeskávét. A napi fejfájás az elején este jelenkezett, akkor vettem a patikában vietnámi balzsamot és azzal bekentem a halántékom és ledőltem egy kicsit. Tutira bevált.
2011. febr. 21. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be semmi ellene. Szerencsére talán csak négyszer volt, de akkor annyira fájt, hogy nem tudtam felkelni, enni, stb.
2011. febr. 22. 06:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom a lelkemre kötötte, hogy ha migrénem van azonnal vegyek be algopirynt, akár kettőt is. Semmit nem árt, anyukám is nagyon migrénes és ő is szedte végig a terhessége alatt. És én is sajnos. Az orvosom szerint a fájdalom többet árt, mint a gyógyszer.
2011. febr. 22. 10:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!!
2011. febr. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!