Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha néha a laptopom a...

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát jót semmiképpen nem tesz! ne tedd a hasadra!
2013. okt. 11. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem. A terhesség alatt direkt figyeltem arra, hogy ne tegyem oda, mert addig automatikusan úgy laptopoztam.
2013. okt. 11. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem káros. Google-zd ki!

(Nem linkelhetek, mert kitiltanak az oldalról)

Nekem is a hasamon / ölemben volt és teljesen egészséges babám lett. Anno én is megkerestem ezt a neten, olvastam róla, nem írták károsnak.

2013. okt. 11. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
A gyerek hall a hasadban. Egészséges vagy nem, élmény lehet a zúgást hallgatnia.
2013. okt. 11. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elis fordulnak, olvass utána egy kicsit.....nem szeretik.
2013. okt. 11. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A laptopodnak kemény felületen kell lennie, mert különben nem szellőzik rendesen. A másik az, hogy felforrósodik, és megégeti a hasad anélkül, hogy észrevennéd időben. Nem hallottad a hírekben, hogy így robbant fel a laptopja egy srácnak? Pedig ő csak az ágyra tette.
2013. okt. 11. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a súlya miatt nem tenném a hasamra és a melegedés miatt. Amúgy is jobb neki laptop párnán, és úgy laptopozok az ágyban, hogy párnán van és a csípőmnél kezdődik a laptop.
2013. okt. 11. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
nem ártasz ezzel babáddnak baja nem lesz,csak forróság és a laptop súlya az ami rossz lehet,bajt okozhat.
2013. okt. 11. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért a forróság pont hogy tud gondot okozni!!! Felmelegedhet a magzatvíz simán, és ezáltal a baba teste is. Mivel ő még nem tudja lehűteni magát pl. izzadással, a túlhevülő testben előfordulhatnak károsodások.

Attól hogy valakinek látszólag egészséges babája született ilyen lapotopozási szokások mellett, nem garancia, hogy nincsenek olyan fejlődési rendellenességei, amelyek majd csak hosszabb távon, évek múlva jönnek elő.

2013. okt. 11. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, laptoptól felmelegszik a magzatvíz. MIlyen laptopod van? Meg zúg? Meg kéne csináltatni, mert az nem normális.

Ne a hasadra tedd, hanem max a lábadra. Jobb egy asztalon vagy vegyél laptop tartót. Terhesen ne tedd a hasadra, ennyi.

2013. okt. 12. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!