Mikor kezdett el nőni a pocitok? 8hetes terhes vagyok es semmi változást nem vettem eszre a hasamon.
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 13:05
1/11 anonim válasza:
Ennyi idősen eleve nem vehetsz észre semmit, mert nem nő még a baba miatt a pocak. Max. puffadás szokott ilyenkor fellépni és akkor picit nagyobb a has, de az nem a baba miatt van.
Amúgy 3-4 hónapos korban, kinek kicsit előbb, kinek kicsit később szokott meglátszani a terhesség és akkor már tényleg a baba miatt van nagyobb pocak.
2/11 anonim válasza:
Nekem 15 hetesen kezdett.
20 hkm
3/11 anonim válasza:
20 hetesen volt akkora, hogy nem tudtam volna már letagadni.
4/11 anonim válasza:
2. gyerekem is csak a 20. hét környékén kezdett úgy mgnőni, h látszott valamennyire.
Az első hetekben cska este puffad az ember a vérbőségtől.
5/11 anonim válasza:
Az egy hónapos babámmal mentem vásárolni, a boltban ki voltak akadva, mert nem tudták, hogy terhes vagyok. Nagyon fent helyezkedett el, így a tágabb környezetem azt hitte, hogy híztam egy kicsit. :)
6/11 anonim válasza:
15 hetes vagyok és most már látszódik a pocakom.:-)
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Én kedden leszek 18 hetes és még nem látszik.
9/11 Kelemen Szabina válasza:
Nekem olyan 14 hetesen kezdett, 16 hetesen már énse tagadhattam volna le :-)
10/11 anonim válasza:
Második babát várom,most vagyok 18 hetes. 2 hete olyan a pocim,mintha csak szimplán híztam volna... Még nem az az igazi babapoci :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!