Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babának ha 27...

Lehet baja a babának ha 27 hetesen megcsúsztam de nem estem el, csak éreztem egy húzódást a hasamon?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja. Én hetente meghúzom ahogy pakolok, vagy hevesebben fordulok az ágyon. Nagyon jó kis helye van ott bent! :) Ne félj! Görcs és vérzés gondolom nincs, szóval nyugalom! :) :) :) 31hkm
2013. szept. 17. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. Legfeljebb neked rossz, ha érzed sokáig a húzódást.
2013. szept. 17. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:
nem fáj semmim de megijedtem eléggé
2013. szept. 17. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont 27 hetes voltam a fiammal,amikor télen elcsúsztam a jégen,konkrétan hasra vágódtam...volna,de jó volt a reflexem,megfogtam a pocakom,és féloldalra érkeztem valahogy.Az oldalam fájt,az egyik mellem oldalt be is lilult,és meghúzódott a hasam is.Nagyon megijedtem,elmentem dokihoz,mindent rendbe talált,és egészséges kisfiam született.
2013. szept. 17. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:
de gondolom ezzel, hogy nem estem el nem kell doki... pont az este voltam kontrolba.
2013. szept. 17. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
sok kismama esik el a terehesség alatt. ha nem telibe a pocakra esnek nem szokott gond lenni. Vdve van a baba, igy meg hogy el sem estél végképp kizárt hogy bármi következménye legyen.
2013. szept. 17. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, sokkal nyugodtabb vagyok
2013. szept. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!