Mit tegyek,hogy több felesleges kiló ne jöjjön fel? Tudom,hogy a baba még csak ezután fog jobban nőni +magzatvíz,méhlepény súlya is,de zsírpárnát nem akarok többet :/
Rajtam is volt kb 8 kg ilyenkor.Nem cukor mentes,és sószegény "diétát" javasolt a védőnő.
2013. okt. 9. 10:18
2/13 anonim válasza:
Az lemaradt,hogy nem igazán tartottam be.Mondjuk ez nem azt jeleni,hogy zabáltam.Mindkét terhesség alatt 17kg híztam :(
2013. okt. 9. 10:19
3/13 A kérdező kommentje:
Szénhidrátot mennyire hagyhatom el?A baba fog attól ugyan úgy növekedni,ha én kevesebb szénhidrátot viszek be?
Eleve 85kg-mal kezdem a terhességem...igazából meg sem látszik,én sem veszem észre magamon,csak a fránya mérleg mindig többet mutat....
2013. okt. 9. 10:21
4/13 A kérdező kommentje:
A szülés után lement rólad?Mennyi idő után?
2013. okt. 9. 10:23
5/13 anonim válasza:
egy dolgot tehetsz hogy oda figyelsz az étkezésre. Ne egyél cukrot és finom lisztből készült termékeket. Nagyon jó diabetikus vagy szénhidrát és cukormetes édességek is vannak már. de ha tudsz sütni te is tudsz igy sütni. cukor helyett használj xilitet, fehér liszt helyett meg durum lisztet vagy teljes kiörlésűt. Egyél sok zöldséget kevés krumplit, rizsből pedig basmati rizst (ez pont olyan szinű állagú mint a sima csak lasabb a felszivódása igy nem emeli ugy meg a vércukor szintet) vagy barna rizst.
2013. okt. 9. 10:27
6/13 anonim válasza:
elég igazából ahogy az utolsó válaszoló írja,elég,ha elhagyod,a cukrot,és a fehér lisztet.Kicsivel kevesebb sót használj (megköti a vizet,így ez miatt is többet mutathat a mérleg).Az elsőnél szinte azonnal lement 3 nap után jöttünk haza,4kg volt rajtam már csak.Két hónap múva 5kg-al lettem kevesebb.A második után 8-9 kg maradt rajtam,most 16 hónapos a fiam,de még van rajtam 2-3 kg.
2013. okt. 9. 10:34
7/13 anonim válasza:
én most vagyok a 20. hétben, eddig 4 kilót híztam. A dokim közölte, hogy figyeljek jobban a súlyomra. Ez olyan nagyon rengeteg? Az a havi 1 kiló? :/
2013. okt. 9. 11:29
8/13 anonim válasza:
nekem eleve diétáznom kell (cukorbetegség), meg már a terhesség előtt is így volt. Én sem eszek ezért annyi szénhidrátot, mint más terhesek (160 g-ra vagyok beállítva évek óta), de a babám totál egészségesen fejlődik. Igazából az sem egészséges, ha túl sok szénhidrátot eszel meg, ahogy az sem, ha túl keveset.
5. válaszolónak igaza van, de egy tipp: diabetikus édességekkel óvatosan. Ugyanannyi a szénhidrát bennük, mint a rendes édességekben.
2013. okt. 9. 11:33
9/13 anonim válasza:
ez nagyon jó kérdés,mert én a 20.hétben vagyok és most van rajtam 9kg.:(
2013. okt. 9. 12:47
10/13 anonim válasza:
Nekem sajnos semmi sem vált be, majdnem 40 kg-t híztam. Persze majdnem víz volt az egész. Szülés után egy évvel meg mindent lefogytam, sőt még most kevesebb a testsúlyom mint terhesség előtt. Annak idején a dokim azt mondta sok fehérjét egyek, és semmi sófogyasztás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!