23. hétben vagyok, 9 kilót híztam. Mit egyek, hogy ne hízzak tovább ennyire?
Főzelék, párolt zöldség, húsok minden mennyiségben. Próbálj ne fehér kenyeret enni, hanem mást, a zsemle sem jó! Ha nagyon kívánod a szénhidrátot, süss magadnak teljes kiörlésű lisztből otthon csigát, buktát stb. A pékségeket felejtsd el!
Főtt krumpli, rakott krumpli jöhet, minden mennyiségben!
SZia!
Én is alapjában véve nagyon hízékony vagyok. Most én is 23 hetes vagyok és 4 kg híztam igaz ebből vagy 2 tuti hogy csak víz. Én nem diétázom mindent megeszek amit csak kívánok,persze csak mértékkel de ami nagyon fontos a rendszeres táplálkozás. napi 4-5 étkezés. Reggeli,tízórai,ebéd,.... Nagyon fontos hogy ezt be tartsd. Nekem ez be vált. Többször eszem,de mindig keveseket és így az anyagcserém is felgyórsult. Amikor nem voltam terhes heti 1-2 alkalommal volt csak székletem mert nem tartottam be az étkezést és nem volt anyagcserém ezért is híztam mindig. Most 23 hetes kismama vagyok és minden nap van normális székletem. Ja és ami még nagyon fontos igyál nagyon sok folyadékot ha lehet akkor ásványvízet mert némelyik üdítő is telis teli van cukorral. persze gyümölcsökkel pótolhatod az édesség hiányodat. Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Én 24 hetes vagyok, 8 kg-ot híztam (sosem voltam hizékony, sőt kifejezetten gebe...) Nekem még nem szólt a védőnő, de már "várom".
Én csak főzeléket, zöldséget, gyümit ettem már az eleje óta-mást nem is bírok és mégis ennyit híztam.
Kenyérféléket abszolút nem eszek, édességet most ettem -teganap előtt- 3 szelet sütit (mérgemben)-de ez volt az első mióta babát várok...
Attól is függ, hogy milyen testalkat vagy, mennyire látszik az a +9 kg... , rajtam nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!