6. hétben vagyok. Másokkal ellentétben nekem nincs gyakori vizelési ingerem. Mitől lehet ez?
Ennyi idős terhesen nekem se volt ilyenen tünetem.
A végén, amikor már nagy volt a fiam és nyomta a hólyagomat, akkor igen.
De az elején nekem sem volt.
Még az elején megírom neked, minden terhesség más és más, ugyanannál a nőnél 2 várandósság is lehet teljesen más.
A tünetek eltérőek, van akinél semmi sem jelentkezik, van akinél minden. Ettől még ugyanolyan egészséges lehet a terhesség mint másoknál. A nyugodt babavárás érdekében soha ne hasonlítsd magadat másokhoz, tapasztalatból írom.
Én is mindenen beparáztam, még azon is, hogy soha egy apró hányingert sem bírt kicsikarni belőlem a terhesség :)
17+5 hkm
Szia!
Én is csak azóta érzem, mióta elég nagy a baba ahhoz, hogy nyomni tudja a hólyagomat, azóta viszont gyakorlatilag óránként járok pisilni, éjszaka is 2-3 alkalommal, és ráadásul folyton úgy érzem, hogy...hát hogy is fogalmazzak...sosem jön ki az összes, főleg ülve :D
Aztán amikor felállok, akkor meg tudna, de hát állva meg nem tudok :)
Ne nevessetek ki, de hát ez van, szóval ezt az érzést ne várd nagyon, én nem kívánom senkinek. :)
És egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz, minden terhesség teljesen más, ha iszol eleget, akkor aggodalomra semmi ok. :)
Nekem sem volt semmi tünetem.Se vizelési inger,sem egy rosszullét.Amíg a pocim el nem kezdett nőni,fel sem fogtam,hogy én babát várok :D
26 hkm
Nekem is hiányzott ez a tünet :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!