Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hétben vagyok. Másokkal...

6. hétben vagyok. Másokkal ellentétben nekem nincs gyakori vizelési ingerem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindenki arról számol be, hogy gyakori vizelési ingere van a terhesség során. Én nem mondanám, hogy gyakori ingerem lenne. Vagy keveset iszom?

2013. okt. 9. 09:34
 1/10 anonim válasza:
Én 40hkm vagyok, nekem az eleje óta nem kellett sokat pisilni járnom, sőt van amikor éjjel 1x se kell kimennem. Szerintem ez szervezet függő is, de viszont a folyadékbevitelre figyelj, mert az nagyon fontos, főleg most.
2013. okt. 9. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Ennyi idős terhesen nekem se volt ilyenen tünetem.

A végén, amikor már nagy volt a fiam és nyomta a hólyagomat, akkor igen.

De az elején nekem sem volt.

2013. okt. 9. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak a terhességem utolsó 3-4 hetében volt az, hogy éjjel 1-szer ki kellett mennem pisilni. Ennyi volt. :) Nem éreztem ilyet ezen kívül egyszer sem.
2013. okt. 9. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem egyszer sem volt ilyen (pedig napi 3 liter víz biztos lemegy), sőt, még most, a 35. héten is csak egyszer kelek éjszaka, de csak akkor, ha irtózatosan sokat iszok.
2013. okt. 9. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Még az elején megírom neked, minden terhesség más és más, ugyanannál a nőnél 2 várandósság is lehet teljesen más.

A tünetek eltérőek, van akinél semmi sem jelentkezik, van akinél minden. Ettől még ugyanolyan egészséges lehet a terhesség mint másoknál. A nyugodt babavárás érdekében soha ne hasonlítsd magadat másokhoz, tapasztalatból írom.

Én is mindenen beparáztam, még azon is, hogy soha egy apró hányingert sem bírt kicsikarni belőlem a terhesség :)

17+5 hkm

2013. okt. 9. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak azóta érzem, mióta elég nagy a baba ahhoz, hogy nyomni tudja a hólyagomat, azóta viszont gyakorlatilag óránként járok pisilni, éjszaka is 2-3 alkalommal, és ráadásul folyton úgy érzem, hogy...hát hogy is fogalmazzak...sosem jön ki az összes, főleg ülve :D

Aztán amikor felállok, akkor meg tudna, de hát állva meg nem tudok :)

Ne nevessetek ki, de hát ez van, szóval ezt az érzést ne várd nagyon, én nem kívánom senkinek. :)

És egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz, minden terhesség teljesen más, ha iszol eleget, akkor aggodalomra semmi ok. :)

2013. okt. 9. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi tünetem.Se vizelési inger,sem egy rosszullét.Amíg a pocim el nem kezdett nőni,fel sem fogtam,hogy én babát várok :D

26 hkm

2013. okt. 9. 11:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzott ez a tünet :)

21 hkm

2013. okt. 9. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt az elején. Most a 2.trimeszterben van.2cseppért is szaladni kell .
2013. okt. 9. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
szintén 6. hét, nálam sincs semmi... :D de akkor én is megnyugodtam :)
2013. okt. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!