Téli babának, aki február-márciusban született milyen plussz dolgokat kell venni? Ellentétben a nyári-tavaszi babákkal.
Szia.
Ami plusz dolog meg kell,hogy legyen az egy jó bundazsák kintre,a babakocsiba pedig vastag pléd takaró.Bentre különösebben nem kell több,mint egy nyári babánál,mert fűtés van.A párologtatás mindenképp legyen meg,de ez télen nyáron fontos,hogy ne legyen száraz a szoba.
A téli nagypocak sokkal elviselhetőbb,mint a nyári kánikula.
Én február végén szültem. Amíg nem jött be a jó idő, én általában bentre hosszú ujjú plüss rugikat adtam rá, alá pedig rövid ujjú body. Ha kivittem (mindig 10 fok felett volt már) még egy réteget adtam rá, és persze sapkát, bundazsákot meg ilyesmit nem, mert nem babakocsival sétálunk, hanem hordozom. Ha babakocsizni akartok, érdemes lenne beszerezni egy átmeneti overált, és kis plédeket.
Nekem a téli terhesség nem volt túl kellemes, azért sokkal rosszabb télen nagy pocakkal beöltözni. Én nem tudtam használni a meglévő kabátjaimat, sehogy nem fért bele a pocakom, ugyhogy vettem egy poncsó-kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!