Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. Os! Felkeltem pisilni es...

S. Os! Felkeltem pisilni es rosszul lettem! Vernyomas 100/33 pulzus 78? 29hkm

Figyelt kérdés

Hirtelen megszedultem, szoltam a paromnak. Pisiltem, vernyomasmertunk, 100/33 , ittam vizet es gyerekkavet, most fekve is meg forog a vilag.

Mi tortenhetett??? Mi tortenik??

Vannak egyebkent josloim es fekudnom kell, mert lejjebb ment a baba.

2013. okt. 9. 01:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez a 33 as per tuti nem jot mutatott a mero,merd meg megegyszer
2013. okt. 9. 02:22
 2/12 A kérdező kommentje:
95/48 a kovetkezo meres, meg agyban vagyok es kovalyog nagyon a fejem... :/
2013. okt. 9. 08:12
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg orvos? Csak ő állapíthatja meg pontosan mi is történt.
2013. okt. 9. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb nem állj fel hirtelen
2013. okt. 9. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hirtelen keltél fel és leesett a vérnyomásod. A gyerekkávé sokat nem ér, viszont sok víz és láb felpolcolás fej és mellkas szintje fölé igen. Remélem azóta jobban vagy!
2013. okt. 9. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig 90/60 között szokott lenni, nem terhesen is ennyi volt. Próbálj meg egy kis vért pumpálni, még pedig úgy, hogy kinyitod mindkét tenyeredet, majd erősen ökölbe szorítod a kezed és ezt párszor ismételd meg. Egy pici koffeint is ihatsz nyugodtan. És bár tudom, hogy fekvést javasoltak, ne feküdj egész nap, mert az okozza ezt az alacsony vérnyomást. Óránként kelj fel azért és sétálgass kicsit. Nem lehet, hogy még 10-11 hétig csak feküdj. Hidd el, jobban leszel! :)
2013. okt. 9. 09:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Gyerekkavet kaja helyett ittam cukorral, hogy legyen bennem valami, (vigyaznom kell a kajaval a plusz

18 kilo miatt- pedig mem eszek sokat) a viztol hanyingerem lett.

Hivtam a vedonot, ittam nescafe green blend 3:1 ben kavet, meg mindig fekszek es szedulok. Mar mondtam a 4 eves lanyomnak is, ha elesek kiabaljon apanak.

Most 109/43 69 a vernyomasom.

2013. okt. 9. 09:13
 8/12 anonim ***** válasza:
A pered alacsony attol szedulsz,meg kovalyogsz,pihenjel,meg azert idonkent kelj ki az agybol,jobbulast!
2013. okt. 9. 14:56
 9/12 A kérdező kommentje:

Pihentem, idonkent kikeltem, levegoztem, ittam kavet, ittam lassan kortyolva sok vizet, semmi javulas.

Hivtam a dokit, be kell fekudnom infuziora... :'(

2013. okt. 9. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Jobbulást neked!
2013. okt. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!