Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tik is voltatok igy? Par...

Tik is voltatok igy? Par napja iszonyatos faradtsag jon ram, kavet nem szeretnek inni, de sokszor csak ugy tengek lengek egesz nap.25 hetes kismami

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 03:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ahogy elnézem,elég sokáig fent vagy, talán hamarabb kellene aludnod! :)

De egyébként miért nem akarsz egy kávét meginni? Az ízét nem szereted? Mert napi egy, nem árthat!

2013. okt. 8. 05:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat ha teheted dolj le egy kicsit napkozben. En nem tudtam volna funkcionalni, ha nem aludhattam volna egy kicsit napkozben mig a Kisfiamat vartam. A tested nagyon igenybe van veve es faradt. szuksege van a pihenesre. Koffein erzekeny vagyok...inkabb aludtam. (hmmm nem viccelek, a m.helyemen a fonokom tudtaval.)
2013. okt. 8. 06:24
 3/3 A kérdező kommentje:
idoeltolodas miatt van. Ausztraliabol jelentkezem fel, 9 oraval elorebb vagyunk mint Mo. En mar 9korul agyba megyek es el is alszom, altalaban jol alszom felkelek ugyan WC-zni, de rogton visszaalszom.
2013. okt. 10. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!