38 hetes kismama vagyok, és ma reggelre szörnyen megfáztam. Alig bírok létezni, annyira nyomja a fejemet a nátha. Tudnátok nekem javasolni valamilyen gyógymódot? Mézes teát lehet még ilyenkor inni?
Én 30 hetesen voltam beteg, egy hétig. Nagyon fájt a torkom, hőemelkedésem volt, náthás voltam, fájt a fejem, stb.
Mézes tea jó ötlet, emellett én ettem minden nap egy kanál mézet.
Voltam dokinál, ő azt mondta, Salvus vizet igyak a torokfájásra, de csak esténként egy kortyot. Bio boltban lehet kapni. Azt is mondták, a tea jó, csak ne vigyem túlzásba, mert nagyon sok savat csinál, és a terhes nőknek amúgy is több a gyomorsavuk.
Jobbulást!
31 hkm
egy lábosban melegítesz -tengeri sós vizet és azt párologtatod magad mellett, vagy inhalálhatsz is vele, ha azt jobban szereted, illetve ha már nem tűzforró - de meleg még!- akkor egy kis kendőt beleteszel és az arcodra teszed amíg ki nem hűl.
és 1 gerezd fokhagyma :) pár napig :)- nem kell összerágnod - egészben is lenyelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!