Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki beadatja magának a H1N1-el...

Aki beadatja magának a H1N1-elleni vakcinát biztos, hogy védve van a vírussal szemben? 20 hetes kismama vagyok és van egy 3 éves kisfiam aki közösségbe jár.

Figyelt kérdés
Több választ is elolvastam már, de konkrét érveket nem láttam. Arra lennék kíváncsi, hogy aki beadatta magának érzett e utána valamit? És miért döntött úgy, hogy mégis kéri? Nekem az egyik ismerősöm a gyerekosztályon dolgozik és egyszerre vette fel a sima influenza ellenivel az oltást. 3 nap múlva olyan beteg lett, hogy alig látott. Úgy döntöttem a kisfiamnak kérem, hogy haza ne hozza az oviból, neki már mindene ki van fejlődve. De ez a kis magzat? Vele vajon mi lesz? Kételyek, kételyek....
2009. nov. 9. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én arról a vitáról nem hallottam, de olyan vakcinát, amit fél év alatt 40!!!! gyereken teszteltek, azt biztosan nem fogja megkapni...
2009. nov. 10. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Különben én ezt a tesztelgetést nem értem.

Senki sem szeretné, ha a gyerekén tesztelnének valamit!

Így hogy csak 40-en tesztelték engem nem riaszt el

2009. nov. 10. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
20.12-es: Nekem azért nem elég, amit az orvos mond, mert mindegyik mást mond. A nőgyógyászom pl. azt mondta, hogy igazam van... De nemsokára már úgyis kiderül, hogy kinek volt igaza, mert nyakunkon a járvány.
2009. nov. 11. 20:54
 14/14 anonim válasza:
Az emberiség túlszaporodása miatt muszály írtani az embereket. Legalábbis ez volt a Sprektumon.Túl sokan vagyunk és egyre csak többen és többen lennénk. El sem tudnánk férni ha nem tesznek sürgősen valamit.Ezért adják be az egész világnak és nem csak imitt-amott.Persze ez titkos csak valahogy mégis kiszivárgott mint általába minden.Szóval muszály ritkítani az embereket az emberiség jövője érdekében.Lassú és nem feltűnő halál okozásával, amire az oltás a legmegfelelőbb!A pici gyermekeknek ezért nem adják be mert ők nekik még nincs immunrendszerük, így az egyből végezne velük.Márpedig az óltóanyagot arra fejleszették ki hogy ne felűnően, hanem lssan öljön.A mentális pszihére és az idegekre kezd hatni elősősorban. Nem kérhetik az embereket hogy maguktól megöljék magukat az emberiség jövője érdekében, ezért így oldják meg. De ha belegondulunk ezt kényszerűen teszik mert más megoldás nincs és muszály csökkenteni kell a Föld lakosait.Muszály különben a nyomorúság végez az emberiséggel.Kényszer emberírtás sajnos.
2010. jan. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!