Aki beadatja magának a H1N1-elleni vakcinát biztos, hogy védve van a vírussal szemben? 20 hetes kismama vagyok és van egy 3 éves kisfiam aki közösségbe jár.
Hát sajnos ebben semmi sem biztos. Én terhesen nem hiszem, hogy beadatnám magamnak. Nagyon sok vita volt, hogy vajon terhesek megkaphatják-e.Ez az oltóanyag teljes vírust tartalmaz.Mindjárt küldök egy linket.
Én nem adatom be senkinek a családomból. Sok C-vit, sok kézmosás, és nem kell zsúfolt helyre járni. / bevásárlóközpontok, stb/
Ezt csak felfújják. Az influenzában is többen meghalnak, mint a H1N1-ben. Csak arról nem beszélnek.
Sebő Zsuzsanna gyermekorvos a H1N1-oltásról - "Miért ellenzem?"
- Nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!
- Az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó. Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcina alkalmazása csecsemőkorú, ill. 3 éves kor alatti gyermekeknél való alkalmazása eddig tilos volt, mi több, műhibának számított; most pedig hírtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott! Továbbmegyek: teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagot az Európai Unió országaiban sem használnak.
Talán Afrika egyes banánköztársaságaiban még használható... és nekünk is jó lesz ez, persze!
- Az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.
- Az egyre szaporodó gyermekkori autóimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek, és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.
- A napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma - hamis.
- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan kimutatni?
- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek húzódnak. (S hozzátehetjük: egy esetleges populációgyengítés... jól illik azon folyamatokba, mely hazánkban az indirekt népirtás koncepcióját erősítik)!!
Nem. A vírus mutálódhat, új változatai alakulhatnak ki (sőt, úgy tudom, már vannak is különböző változatai), amik ellen egyáltalán nem biztos, hogy véd az oltás.
Sajnos cédőoltásoknál - mivel elölt vírust juttatnak a szervezetedbe - előfordulhat, hogy a szervezet ugyanúgy reagál, mint egy normál fertőzésnél. Elvégre ott van a szervezetben az a vírus, a szervezet mozgósítja ellene az immunrendszert. Na meg ezalatt az idő alatt a szervezet kcisit legyengül (ezért kell az oltásokat egészségesen beadni, ezért nem lehet betegnek), és ezalatt könnyebb más fertőzést elkapni.
Talán nem kéne hogy kisérleti egerek legyünk.
Ja, a második válasz a "link". Szóval bemásoltam.
Sztem csak egyszerűen vigyázz magatokra!
Én nem adatom be ezt sem,ahogy az előző években sem adattam be egyik influenza oltást sem.Kisgyereknek meg különösen nem adatnám be.Hiába mondják,hogy nem lesz mellékhatása,de nagyon rövid ideig próbálták ki,és a későbbi hatásokat nem is tudták tesztelni.Azóta nem bízom az ilyen állításokban,amióta 50 évvel ezelőtt kiderült a Contergan ügy.Akkor is azt mondták,hogy biztonságos,mégis nagyon sok gyerek született kéz és láb nélkül a gyógyszert szedő anyukáknak.
A mások ok:ha az oltás megvéd a H1N1 ellen,de a többi influenzától nem.Azt is éppúgy elkaphatom,és feleslegesen adattam be magamnak a bacilusokat.( Még ha állítólag legyöngítettek is.) Inkább eszem sok C-vitamint,fokhagymát,iszom a mézes teát.Nálam ez bevált,mert nem is emlékszem már rá.hogy mikor voltam influenzás.
Természetesen a döntés a tiéd.
Én most vagyok 26 hetes és már beadattam magamnak, sőt, az egész család is beadatta. Sajnos ha ők meg is kapják, attól még lazán hazahozhatnak valamit.
Emellett persze eszek sok c-vitamint, gyümölcsöt, aloe verát, fokhagymát és hasonlókat, sőt hordok szájmaszkot is, biztos ami biztos alapon.
Egyébként nekem a háziorvosom alig akarta beadni, 2x kellett hozzá visszamennem a végén nőgyógyász-engedéllyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!