Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért néznek rám furcsán az...

Miért néznek rám furcsán az emberek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 28 hetes terhes. szépen gömbölyödik a pocim már és azt vettem észre, hogy az utóbbi hetekben az emberek megbámulnak, figyelik a pocakomat majd összesúgnak egymással. ez azért van mert túl fiatalnak tartanak az anyaságra? vagy esetleg ez az általános hozzá állás egy kismamához?
2013. okt. 6. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Beképzeled csak, hidd el nem körülötted forog a világ.
2013. okt. 6. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem is a hormonok....amikor én az első gyerekemet vártam 19.5 éves voltam.Mégse nézett rám soha senki furcsán.A 3.-nál majdnem 40 éves voltam,akkor se néztek rám ferde szemmel.2 fiú+1 éves pici lány anyukája
2013. okt. 6. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges,hogy azért néznek rád furán,mert fiatalnak tartanak,főleg ha nagyon fiatalos az arcod.Én 23 éves vagyok és engem is gyakran megbámulnak,amikor az 1 éves fiamat tolom a kocsiban.Egyszer egy asszony megkérdezte tőlem,hogy kié a gyerek,én meg mondtam,hogy az enyém,erre kimeredt szemekkel kérdezte,hogy hány éves vagyok.Mondtam,hogy 23,akkor meg azon hülledezett,hogy ő max 17-18-nak nézett!

Velem mindig is ez volt,hogy fiatalabbnak néztek a koromnál,még 20 évesen is rendszeres volt,hogy kérték a személyimet,ha alkoholt,vagy cigit vettem.

Egyébként meg kortól függetlenül is az emberek általában megnézik a kismamákat,de általában emögött nincs semmi rosszindulat,csak a kerekedő pocak egyszerűen odavonzza tekinteteket.Majd ha a babádat tologatod a babakocsiban,akkor figyeld meg,hogy minden szembe jövő ember a gyereket nézi,esetleg még rá is mosolyog!Nincs ebben semmi rossz szerintem!

2013. okt. 6. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Megnézik a kismamákat, igen :) Nincs ebben semmi különös :)
2013. okt. 7. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 28 éves vagyok és 34+4 napos kismama vagyok.És rá is néznek furcsán az emberek. Pl. Jártam úgy,hogy álltam a buszon rám nézett egy 45-50 körüli nő aztán a hasamra vágott egy fintort és kinézett az ablakon: Legszívesebben elküldtem volna melegebb helyre,de inkább nem tettem.A másik meg két nyugdíjas úgy nézett rám meg a hasamra mintha a világ legnagyobb bűnét követtem volna el,hogy babát várok.Lehet ezek a nők nem szültek vagy nem tudom de néha eléggé fel tudom magam húzni ezen.Nekem az a véleményem,hogy senkinek semmi köze ahhoz ,hogy ki mikor szül... persze bizonyos kor felett.
2013. okt. 7. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok:5. válaszoló:ezek szerint Te is tudnál furcsán nézni kismamákra,ha a kinézete alapján idősebb lenne a-szerinted-elfogadottnál.Engem-hála az égnek-soha senki nem nézett annyinak,mint amennyi vagyok.Amikor a nagy fiam(21 éves múlt)és a kicsik is velem vaoltak,azért tettek párszor megjegyzést,mert azt gondolták,a a fiam az apukája a 2 kicsinek...bár fiatalos vagyok,a fiam kölyökképű,nem néz ki 21 évesnek.
2013. okt. 7. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os válaszoló! Én nem írtam,hogy furcsán néznék a kismamára. A bizonyos normákon belül azt értettem,hogy a 14... éveseknek nem való még.Én nem ítélem el a kismamákat,de az nekem sem tetszik,hogy úgy néznek rám mintha öltem volna ennyi.
2013. okt. 9. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.Valóban nem Te,hanem én írtam...erre következtettem a szavaidból...ám így már világos,az alsó korhatárra gondoltál.BOCSI,nem volt egyértelmű-
2013. okt. 9. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!