Szerintetek tényleg védi a 0-6 hós babát a 3. harmadban beadott H1N1 oltás? Én még nem döntöttem, de ennek azért egy fontos szempontnak kell lennie minden kismamának, aki nemsokára szül.
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 08:31
11/16 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Jobb-bal merre menjek szindróma! Csak stresszeltetik a jó népet. Persze mindenki döntsön a maga javára. Szerintem is elég a kellő odafigyelés (tömeg kerülése, higiénia pontos betartása, egészséges étkezés, mozgás..). Mi nagyon odafigyelünk még arra, hogy minden nap együnk hagymát (vörös, lila, vagy fokhagyma), hatásos!
12/16 anonim válasza:
En is ugy tudom, hogy vedetseget nyujt a picinek mert az anya szervezete fogja megtermelni az anti testeket amik legyozik a virust. A baba viszont kap az antitestekbol az anyatol. Nagyon sok antitestet kap a magzat mindenfele betegseg ellen (nemcsak influenza) ami vedi ot addig amig ki nem alakul neki is a kis immunrendszere.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel a szegedi hírrel most sok kismamát beparáztattak (én is szegedi vagyok). Érdekes, pl. arról nem beszélnek, hogy a baba hogy van. + sajnos mindig kiderül, hogy valamit elhallgatnak és 2 cikkben is eltérő dolgokat írnak. Nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy előtte nem volt semmilyen betegsége. Én már 2 napja ezen vacillálok, hogy mi lenne a legjobb, oltatni vagy nem. Csütörtökön megyek dokihoz, megkérdezem. Nem könnyű eldönteni. Csak az zavar, hogy, ha nem lenne semmi gond az oltással, akkor nem lennének ilyen sokan ellene (orvosok), hanem mindenki egyértelműen azt mondaná, hogy nyugodtan oltasson minden kismama.
14/16 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit mondott a dokid, írd majd meg! Én NEM párti vagyok.
15/16 A kérdező kommentje:
A doki: "Saját kismama lányát is feltétlenül beoltatná a 12. hét után." Sztem semmi hiszti nem lenne az oltás körül, ha sokan elvontkoztatnának a poltikától.Pl. a kormány nyomkövetőt oltat beléd, csak a pénz kell nekik stb.
Mi oltatunk!Mindenkinek viselnie kell a felelősséget, de aki nem oltat, az majd a babát sem fogja beoltatni egyéb betegségek ellen?
2009. nov. 9. 15:26
16/16 A kérdező kommentje:
Épp most hallottam a HIR TV-n, hogy a kismama teljesen egészséges volt előtte, a baba egyelőre jól van, de az anyának csak borogatással próbálják levinni a lázát, mivel semmilyen gyógyszert nem mernek neki adni a magzati károsodás miatt.
Nem hiszem, hogy erre a csatornára hatna a kormány.
2009. nov. 9. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!