Mikor válik kivehetővé, hogy mit dugott ki a pici?
Figyelt kérdés
27 hetes vagyok, első egyértelmű magzatmozgás 20. héten volt érezhető. egyre jobban vadul a csöpp, de még mindig nem tudom eldönteni mikor mivel találkozok.2013. okt. 5. 18:25
1/6 anonim válasza:
Sok anyuka mondja, hogy ők érzik, hogy a sarokcsontja meg stb, amit éreznek. Biztos velem van a baj (no meg első baba is), de nem vágom. 37 hetes vagyok, de még most se tudom, hogy mikor milyét érzem. Persze mondjuk a hátát meg lehet különböztetni a sarkától, de ha nem tudnám hogy fekszik, fogalma se lenn, hogy a könyöke vagy a térde van belém mélyesztve.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem is első baba, ezért nem értem, hogy mások hogyan különböztetik meg a sarkát a könyökétől pl.
2013. okt. 5. 18:48
3/6 anonim válasza:
En meg a masodiknal sem tudtam, nst-n mondta mindig az asszisztens, hogy milye hol van. Szoval lehet, hogy soha. :-)
4/6 anonim válasza:
soha nem tudtam épp mijével rúg. csak amikor feszítette magát,akkor tudtam,hogy nah most a hátát simizem pl. mindig csak tippelni tudtam a fekvése alapján,hogy most épp mijével kalimpál (a fekvését is csak uh-ról tudtam, még 35 hetesen sem éreztem,hogy befordult)
5/6 anonim válasza:
az enyém össze-vissza forog, hol fejfekvésű, hol faros. De soha nem veszem észre, hogy megfordul.
Csak onnan sejtjük, hogy melyik részét dugta ki, hogy kb. merre lehet fordulva éppen :) Amúgy csak a hátát érzem, ha feszíti magát (35 hét)
6/6 anonim válasza:
2 gyerekem van, és soha nem tudtam, hogy éppen mijét dugja ki, csak sejtésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!