Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dugott már az orrába fülébe...

Dugott már az orrába fülébe valamit kisgyereked?

Figyelt kérdés
Szólt vagy te vetted észre?
2011. nov. 26. 05:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Fürdés után, bedugta a fülébe a fültisztító pálcikát magától, én meg nem szóltam rá :)

14hós

2011. nov. 26. 07:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, egysze az orrába dugott egy pici kis Lego darabot(a kalózok kincsét).Szólt mert nagyon megijjedt.Az orrszívó csövével tudtuk kiszívni az orrából,mert másképp már nem jött ki.
2011. nov. 26. 07:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A férjem szokott air softozni és ahhoz pici műanyag golyó lövedékek vannak. Na egy ilyet megtalált és feltolta az orrába. Porszívóval tudtuk kiszívatni,de nagyon megijedt. Aztán soha nem csinált ilyet.
2011. nov. 26. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan gyöngykészletünk volt, ami úgy néz ki, mint a feldarabolt szívószál. 3 évesem a lányom ezt dugta az orrába. Pont anyu vigyázott rá, észrevette, hogy mi történt, pánikba esett. Azonnal összekapta a gyereket, beültette a bringaülésbe, de mire a dokihoz értek, már kiesett a cucc az orrából. Mondjuk utána hosszú ideig nem mert kettesben maradni a kiscsajjal, annyira félt, hogy mit fog művelni. Anyu ugyanis paramami:)
2011. nov. 26. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb két cm hosszú gyurmát dugott két és fél éves korában az orrába. Én is kétségbeestem, felhívtam apát, aki megnyugtatott, és így már eszembejutott, hogy vettem a szemöldökcsipeszt, lefogtam és azzal ki tudtam szedni, na azóta ő sem dugott semmit az orrába. Nem szólt és már nem emlékszem , hogy vettem észre.
2011. nov. 26. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Kislányom szerencsére még nem...de én igen mikor kicsi voltam 1 francia drazsét :) nem emlékszem hogy szedtük ki....annyira nem volt nagy trauma, úgyhogy biztos könnyen kiszedte anyukám :D
2011. nov. 26. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A kislányom francidrazsét.Ő jött mutatni.Én majd szívinfarktust kaptam, ő meg jót nevetett!
2011. nov. 26. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Fiam az oviban egy apró kavicsot dugott az orrába. Megijedt, szólt az óvónőnek, és kibányászta neki.

Előtte sosem dugott semmit sehova. És azóta sem, kop-kop. Bár még csak fél év telt el azóta.

2011. nov. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!