Dugott már az orrába fülébe valamit kisgyereked?
Figyelt kérdés
Szólt vagy te vetted észre?2011. nov. 26. 05:19
1/8 anonim válasza:
Fürdés után, bedugta a fülébe a fültisztító pálcikát magától, én meg nem szóltam rá :)
14hós
2/8 anonim válasza:
Igen, egysze az orrába dugott egy pici kis Lego darabot(a kalózok kincsét).Szólt mert nagyon megijjedt.Az orrszívó csövével tudtuk kiszívni az orrából,mert másképp már nem jött ki.
3/8 anonim válasza:
A férjem szokott air softozni és ahhoz pici műanyag golyó lövedékek vannak. Na egy ilyet megtalált és feltolta az orrába. Porszívóval tudtuk kiszívatni,de nagyon megijedt. Aztán soha nem csinált ilyet.
4/8 anonim válasza:
Olyan gyöngykészletünk volt, ami úgy néz ki, mint a feldarabolt szívószál. 3 évesem a lányom ezt dugta az orrába. Pont anyu vigyázott rá, észrevette, hogy mi történt, pánikba esett. Azonnal összekapta a gyereket, beültette a bringaülésbe, de mire a dokihoz értek, már kiesett a cucc az orrából. Mondjuk utána hosszú ideig nem mert kettesben maradni a kiscsajjal, annyira félt, hogy mit fog művelni. Anyu ugyanis paramami:)
5/8 anonim válasza:
Kb két cm hosszú gyurmát dugott két és fél éves korában az orrába. Én is kétségbeestem, felhívtam apát, aki megnyugtatott, és így már eszembejutott, hogy vettem a szemöldökcsipeszt, lefogtam és azzal ki tudtam szedni, na azóta ő sem dugott semmit az orrába. Nem szólt és már nem emlékszem , hogy vettem észre.
6/8 anonim válasza:
Kislányom szerencsére még nem...de én igen mikor kicsi voltam 1 francia drazsét :) nem emlékszem hogy szedtük ki....annyira nem volt nagy trauma, úgyhogy biztos könnyen kiszedte anyukám :D
7/8 anonim válasza:
A kislányom francidrazsét.Ő jött mutatni.Én majd szívinfarktust kaptam, ő meg jót nevetett!
8/8 anonim válasza:
Fiam az oviban egy apró kavicsot dugott az orrába. Megijedt, szólt az óvónőnek, és kibányászta neki.
Előtte sosem dugott semmit sehova. És azóta sem, kop-kop. Bár még csak fél év telt el azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!