Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen közöltétek a...

Hány hetesen közöltétek a nagy szülőkkel, hogy unokájuk fog születni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
16. héten Szenteste.
2013. okt. 3. 16:01
 12/22 anonim ***** válasza:
6. héten, mindkét oldallal.
2013. okt. 3. 17:38
 13/22 anonim ***** válasza:
7.héten mikor kaptunk képet és volt szivhang.várni akartunk 12ig de szülinapja volt anyosomnak igy ez volt az ajándék.anyuékat is felhivtam hogy egyszerre tudják meg.
2013. okt. 3. 18:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Két hetet késett a menzeszem, amikor csináltam egy tesztet, és megláttuk, hogy pozitív. Egyből szóltunk nekik, mert akkor már bő 3 éve vártunk rá.
2013. okt. 3. 19:33
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok választ. Most látom, hibásan írtam, szóval nagyszülők! :)

Mi most kezdtük a babaprojektet, és ha egyszerre sikerül, akkor szenteste leszek 13 hetes terhes. Jó kis ajándék lenne a családnak. :)

2013. okt. 3. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:
A "Szentestés" válaszoló vagyok, mindkét nagymama sírt örömében, tényleg jó ajándék volt :) Most is babát várok, de 20 hetes leszek Karácsonyra, tuti nem tudok addig várni, észre fogják venni..
2013. okt. 4. 07:27
 17/22 anonim ***** válasza:
12. hét után, addig senkinek. Nagyszülőkkel sem kivételeztünk :)
2013. okt. 4. 10:56
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok!

Gratulálok a Szentestés kismamának! :)

2013. okt. 4. 14:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Az egyik félnek a poz. teszt napján, a másiknak kb két héttel később, amikor volt szívhang.

Nővérem kivárta a szentestét :D hét hetes volt akkor.

2013. okt. 7. 11:27
 20/22 anonim ***** válasza:
22. hét környékén. Azért ilyen későn, mert amikor kiderült, hogy várandós lettem, először az én nagyapám (a temetés napján derült ki, akkor 7. hétben voltam), majd pár hét múlva a férjem nagyapját baleset érte, amiből sosem épült fel, másfél hónapig vegetált szegény. Tudtuk, hogy meg fog halni hamarosan, csak azt nem, hogy mikor. Valahogy nem éreztük illdomosnak ezzel előállni egy ideig.
2013. okt. 14. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!