Hogyan közöltetek apaval h fia lesz?
Szia!
Mennyire egyértelmű az uh kép? Mikor én az uh képeket mutogattam a férjemnek, mindig magyarázni kellett neki, mi micsoda. Kaptunk egy olyan képet is, amikor a kisfiunk popóval felénk van, és kitárja a lábát. Na az egyértelmű volt :)
Amúgy a férjem minden vizsgálatra jött velem, így a dokitól hallotta, hogy valószínű fiú lesz. Ekkor mutatta meg magát a fenti módon.
A második gyerkőcnél egyedül jártam a dokihoz. Minden vizsgálat után rögtön felhívtam, és mondtam, hogy minden ok, ill, mikor kiderült, azt, hogy kislány.
Nekem nem kellett vele közölnöm,mert bent volt az Uh-on amikor kiderült,hogy ki is lakozik a pocakomban :D
Mint lányt szerettünk volna jobban,de amikor kiderült,hogy kisfiú lesz egy percig sem szomorkodtunk,rögtön elfogadtuk őt is,és imádjuk már most is :) Apa is már alig várja,hogy a kezében foghassa a kisfiát :)
Szerintem először add a párod kezébe az Uh-os képet és ha nem tudja kivenni belőle,hogy mi akar az lenni,akkor magyarázd el neki,hogy az ott egy olyan szerv,amit ő is ,,képvisel,, :D
Gratulálok a kisfiadhoz,és majd könnyű szülést kívánok neked :)
31+1 hkm
1-es vagyok.
Szerintem elég. Esetleg ha kaptál még uhképet akkor bevezetőnek azokat megmutani, v esetleg a korábbiakat elővenni: "Így növekszik a Picurkánk." A végén meg odaadni az egyértelműt.
Ha gondolod, nézhetsz valami fiúsabb dolgot hozzá (lehetőleg olyat, amit használni is tud majd)
Én vettem két kis bodyt, mindkettő kék volt, csak más árnyalatú. Leterítettem őket az ágyra, és amikor este hazajött a férjem, csak bevezettem a szobába. Nekidőlt a szekrénynek, és percekig csak nézte a bodykat, majd sugárzó büszkeséggel kijelentette: "majd rosszcsontok lesznek ám!"
Ikerfiúk születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!