Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan közöltetek apaval h...

Hogyan közöltetek apaval h fia lesz?

Figyelt kérdés
Elég az egyértelmű Uh képet mutatnom neki szerintetek?
2013. márc. 6. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyire egyértelmű az uh kép? Mikor én az uh képeket mutogattam a férjemnek, mindig magyarázni kellett neki, mi micsoda. Kaptunk egy olyan képet is, amikor a kisfiunk popóval felénk van, és kitárja a lábát. Na az egyértelmű volt :)

Amúgy a férjem minden vizsgálatra jött velem, így a dokitól hallotta, hogy valószínű fiú lesz. Ekkor mutatta meg magát a fenti módon.

A második gyerkőcnél egyedül jártam a dokihoz. Minden vizsgálat után rögtön felhívtam, és mondtam, hogy minden ok, ill, mikor kiderült, azt, hogy kislány.

2013. márc. 6. 14:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Herek és kuki egyértelműen közelről-
2013. márc. 6. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Az árkádba a felső szinten a végén van egy kreatív bolt ahol láttam egy kék meg talán rózsaszín kulcsra rakható cumit. Én vettem egy kéket és a kezébe adtam :) Akkor adtam oda neki mikor mentünk 4d ultrahangra. Azt hiszem 22hetes voltam.
2013. márc. 6. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Párom minden uh-n ott volt velem. 16 hetesen direkt a nem megállapítás miatt mentünk el 4d-re és szerencsére egyből kiderült, hoyg fiú, nem akartunk lányt.
2013. márc. 6. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett vele közölnöm,mert bent volt az Uh-on amikor kiderült,hogy ki is lakozik a pocakomban :D

Mint lányt szerettünk volna jobban,de amikor kiderült,hogy kisfiú lesz egy percig sem szomorkodtunk,rögtön elfogadtuk őt is,és imádjuk már most is :) Apa is már alig várja,hogy a kezében foghassa a kisfiát :)

Szerintem először add a párod kezébe az Uh-os képet és ha nem tudja kivenni belőle,hogy mi akar az lenni,akkor magyarázd el neki,hogy az ott egy olyan szerv,amit ő is ,,képvisel,, :D

Gratulálok a kisfiadhoz,és majd könnyű szülést kívánok neked :)

31+1 hkm

2013. márc. 6. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2013. márc. 6. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Szerintem elég. Esetleg ha kaptál még uhképet akkor bevezetőnek azokat megmutani, v esetleg a korábbiakat elővenni: "Így növekszik a Picurkánk." A végén meg odaadni az egyértelműt.

Ha gondolod, nézhetsz valami fiúsabb dolgot hozzá (lehetőleg olyat, amit használni is tud majd)

2013. márc. 6. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Én vettem két kis bodyt, mindkettő kék volt, csak más árnyalatú. Leterítettem őket az ágyra, és amikor este hazajött a férjem, csak bevezettem a szobába. Nekidőlt a szekrénynek, és percekig csak nézte a bodykat, majd sugárzó büszkeséggel kijelentette: "majd rosszcsontok lesznek ám!"

Ikerfiúk születtek.

2013. márc. 6. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem minden alkalommal ott volt uh-n, mikor kiderült, hogy fiunk lesz. Szerintem az jó, ha megmutatod neki a képet, és megkérdezed: "Na, szerinted mi ez?" Biztos büszke lesz, hogy rá hasonlít a kis pocaklakó!
2013. márc. 6. 17:36
 10/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
telefonon meséltem el neki hogy mi volt az UH-n, és amikor már a nagyját elmondtam, mellékesen hozzátettem hogy és láttam a kukiját is. Örült nagyon :)
2013. márc. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!