Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti dohányoztatok terhesség aladt?

Ti dohányoztatok terhesség aladt?

Figyelt kérdés

17 Hetes vagyok .

Pár éve már dohányzom.

Mivel még nem sikerült leszoknom róla és ráadásul még többet szivok el egy nap mint terhesseg elött igy eléggé félek mivel tudom hogy rosz hatással van a picire. De viszont eleinte undorodtam a cigitöl?

Ti is így voltatok?

2013. okt. 2. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem, eszembe se jutott ragyujtani.

Es h felsz? Jobban is teszed foleg azert mert nem kevesebbet hanem mar tobbet szivsz? Akartatok azt a babat? Akkor miert nem lehet ennyi aldozatot megtenni erte? Er mindig azt szoktam mondani h annyira tudjakbizonygatni h igenis a baba az elso akkor ebbe a helyzetben miert nem? Lehet valoban nem lesz baja de miert kell kockaztatni? Mert piri neni szult ot gyereket es egyiknek se lett es vegigbagozta?? Erre nem lehet adni.

Annak a valaszolonak meg uzenem h jo kisngondolkodasod van h hiszteria csak a cigi. Nyelunk eleg sok karos dolgot de miert kell ratenni egy lapattal?

Es nem a levegobe beszelek mert terhesseg elott en is cigiztem de le tudtam tenni. Szoptatas alatt se szivtam egy slukkot sem.

Es igen le lehet tenni egyik naprol a masikra csak akarni kell es ennyi. Nem mellebeszelni. Sot azt birom mikor jonnek a kifogasok h azert nem teszi le mert akkor idegbeteg.

Na mindegy hagyjuk is kar errol mert aki akarja leteszi aki meg nem csak kifogasokat gyart.

2013. okt. 2. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is dohányoztam elég keményen amíg a tesztem nem lett pozitív, ahogy kiderült 6 nap alatt az egy dobozból már semmit nem szívtam.Nem is hiányzik.vízipipázz persze csak aromákkal nem nikotinossal lehet segít.Egyik ismerősöm terhesség alatt vízipipa mániás lett és az nem káros.
2013. okt. 2. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:

nem,mivel én is és a férjem is undorítónak találjuk,ha egy terhes nő dohányzik...

Nem terveztük még a gyerekvállalást mikor teherbe estem...Egy doboz cigi nagyon sokáig volt a táskámban,amiből 1 szál hiányzott,azelőtt vettem pont,h teszteltem...(napi 1-1,5 dobozzal szívtam)

Lehet így is,meg lehet úgyis,ahogy te csinálod..."jajj,istenem, mi lesz,baja lesz a picinek..."nyavalygás,de semmit nem teszel azért,hogy csökkentsd a kockázatot..

2013. okt. 2. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem sem lett tőle undorom és akármilyen nagy dohányos is voltam előtte, letettem és kész. Hogy szenvedtem-e? Persze! De alap dolognak tartottam,hogy terhesen nincs cigi és kész. Más mindent megtesz, vigyáz magára, mégis beteg babája születik, én meg hívja ki a sorsot magam ellen pusztán azért, mert egy szenvedélyről nem tudok lemondani?

Inkább ettem. És igen, rengeteg híztam, de azok csak kilók, amiket le tudtam adni!

2013. okt. 3. 06:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem voltam vele így. Mikor terhes lettem, még nem is tudtam, de már akkor megundorodtam a cigitől, alig szívtam pár slukkot és nyomtam is el. Amikor teszteltem, és pozitív lett, letettem, az egész terhesség alatt 1-2 slukkot szívtam a párom cigijéből, mikor mentünk be szülni, mert akkor megkívántam, kellett. Sajnos nem tudtam szoptatni, így visszaszoktam, de talán le sem szoktam, csak nem dohányoztam, amíg terhes voltam. A családunkban van szellemileg sérült ember, így nem akartam kockáztatni... Persze ha mindenki egészséges lenne a családban, akkor sem gyújtottam volna rá, valahogy fontosabb volt az, hogy a babám egészségesen szülessen. Lehet, hogy kicsiként nem üt ki, de majd ha nagyobb lesz, akkor lehetnek következményei...
2013. okt. 3. 07:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is napi egy dobozzal szivtam anno csak kékböl.

Mikor pozitiv lett a teszt nagyon megijjedtem mert elvileg n3 szabadott volna még teherbe esnem eü okbol. Igy elszivtam még aznap 3szálat. De utánna megprobáltam letenni. Volt olyan nap hogy nem gyujtottam ra volt hogy 1vagy 2szálat. Ésez sajna most is igy van. átlagosan napi 1,5szálat elszivok. van hogy 3at van hogy egyet se. van hogy pár slukk csak. Rettenetesen undorodom magamtol és bosszant hogy én sem undorodok a cigitől sőt... Nem tudom mihez kezdek ha ez igy megy tovább. Valahogy meg kell álnom mert nem ilyen példát akarok mutatni a picinek.

16hkm

2013. okt. 3. 14:15
 17/18 anonim válasza:
100%
Nagyon szépen kérlek, ne cigizz terhesség alatt! Majd amikor megszületik a gyönyörű szép és egészséges kisbabád, nem fogod megbánni, hogy nem cigiztél :)
2013. okt. 5. 23:27
 18/18 anonim válasza:
0%
Szia!en is dohanyoztam terhesseg alatt, sot meg jobban kivantam mint elotte,viszont mellette szedtem Elevit magzat vedot is..5eves a lanyom semmi baja az eg vilagon le kopogom, hogy az ovis betegsegen kivul (amit a tobbiektol kap el) szinte beteg sem volt..
2013. okt. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!