Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Októberben született kisbabámr...

Októberben született kisbabámra milyen ruhát adjak?

Figyelt kérdés
Overál vagy bundás nadrág?légyszi segítsetek. Jövőhétre vagyok kiírva és első baba lessz és nincs tapasztalatom, mit adjak majd rá hogy ne fázzon vagy ne legyen melege.
2013. okt. 1. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hol laksz, hany fok lesz. Egyebkent 10 fok alatt mehet ra az overal, de ne oltoztesd nagyon ala. Body, rugi es ra a vastag overal. Ha hideg van, akkor takaro.ez alatt meg plusz pulcsi vagy kardigan is mehet.
2013. okt. 1. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak attol félek, hogy fázni fog vagy melege lessz. Szólni ugyebár nem tud még :)
2013. okt. 1. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy újszülöttre nem adnék nadrágot. A köldöke friss sebes, biztosan nem a legkényelmesebb viselet egy nadrág. Én csak azután adtam a fiamra gatyát, hogy leesett a köldökcsonk. Egyébként októberi a kisfiam, november 1-én jöttünk ki a kórházból egy ragyogó napsütésben, 17 fokban. :)

Tuti túlöltöztettem, de esküszöm nem tudtam, hogy 17 fok van, csak a kocsiban vettem észre. :)

Volt rajta egy body, plüss rugi, és egy olyan overall, aminek a lábrésze bundazsák volt.

A mai eszemmel valószínűleg 17 fokban egy vékonyabb overall adtam volna rá. De semmiképp sem nadrágot.

2013. okt. 1. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem még van elvileg 3 hetem szülésig :) de body, rugdalózó, kis kardigán lesz nálam és apa hozza majd a vastag plüss rugit, vagy az overált, attól függően, hogy milyen idő lesz. Ja és persze a kis sapka...
2013. okt. 1. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. En is a jovohetre vagyok kiirva. Nem magyarorszagon elek. Kb 15 fok korul les elvileg. En egy hosszuujju body, kisnacit , zoknit, kesztyut, sapit, egy pulcsit adok ra es betakarom persze. De bekeszitettem egy oszi overalt is azert.
2013. okt. 1. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A fiam tavaly október elején született,10-15 fok körül a hőmérséklet,amikor hazahoztuk. R.ujjú body+plüss rugi+overál volt rajta és nem volt betakarva. Azért mégiscsak újszülött,pár napja még a pocakban lubickoló babát inkább melegebben kell öltöztetni,legalábbis nekem ezt mondta a csecsemős nővér.
2013. okt. 1. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
6 ossal egyetértek.Én is tavaly októberbe szültem. Rövid újjú body+ rugi+őszi kiskabát+nadrág vagy overál. És takaró. Jah persze sapka alap.De azért túl melege ne legyen. Ne aggódj tudni fogod. Majd az időtől függ.
2013. okt. 2. 00:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget :)
2013. okt. 2. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:
bár én még nem szültem majd márciusban fogok de csak annyit osztanék meg hogy valakitől azt hallottam hogy mindig egy réteggel többet kell rájuk adni mint rajtad van. lehet az egy takaró is. Nemtudom mennyire áljja meg a helyét ez de a márciustol én nagyon félek.
2013. okt. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!