Hogyan tudok minél jobban vigyázni a kisbabámra?
Figyelt kérdés
5. hétben vagyok és hát eléggé aggódom. A korom miatt is (33), túlsúlyom is van, enyhe IR, és korábban, jó néhány évvel ezelőtt volt egy vetélésem, az is öt-hat hetes volt.
Mit tehetnék? Mit szedjek, mit egyek-igyak, hogy védjem a babámat és biztosítsam, hogy egészségesen fejlődik?
2013. aug. 26. 14:30
1/3 anonim válasza:
Először is nyugi! Ugyanilyen cipőben járok, csak 2 évvel fiatalabb vagyok Nálad. Próbálj meg IR diétát tartani (sok étkezés, kicsi adagok), sokat inni. A vetélésed feltehetően nem volt összefüggésben a fentiekkel, de én a helyedben felkeresném a nőgyógyászt, hamarabb is, mint a 8-9. hét, hogy minden rendben-e. Mert ha tudod, hogy mi okozta a vetélést (pl. hormonhiány) akkor azt már most lehet kezelni. 27 hetes vagyok, úgyhogy még nem tudom mondani, hogy nyugi, nekem is simán ment, de azért szorítok (amúgy meg szinte tinédzser vagy, szóval a korod semmiség).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat! A diétát igyekszem tartani, most viszont egyáltalán nincs étvágyam... :(
2013. aug. 26. 14:36
3/3 anonim válasza:
szia! Bár nem tudom mi azaz IR diéta, de én ajánlom a magzatvédő vitamint. Én mindenkinek ajánlanám de ez csak egy tanács. 18. Hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!