Nagyon gáz, hogy alig gondolok a kisbabámra?
Figyelt kérdés
Második baba, tervezett, várt, szeretett már most. De egyszerűen nincs rá kapacitásom gondolni.
Amikor a kislányomat vártam, akkor is nagyon nehéz volt elképzelnem, olyan nem konkrétnak éreztem, és most ugyanez van, csak már kevesebb időm jut próbálkozni is a rágondolással.
Ja, ahogy megszületett a lányom, hamar kialakultak az 'igazi' anyai érzéseim és minden rendben a kapcsolatunkkal :)
2013. jan. 11. 19:09
1/2 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem gáz!:) Mindenki másképp éli meg! Az a lényeg, hogy már most szeretitek és várjátok! Jó babavárást! :))
2/2 anonim válasza:
ugyanígy vagyok, ráadásul minket most apu is elhagyott,rengeteg az ügyintézés, beteg a lányom, nincs időm és energiám a picire a hasamban. Több dokinál rákérdeztem, genetikusnál is, esténként meg kell próbálni beszélni hozzá hogy várjátok,szeretitek, kis pocakkenegetés, de te is tapasztaltad, a lényeges dolgok akkor jönnek, ha kibújik. Azzal meg nem lesz baj, h akkor agyonszeretgessétek!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!