Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti isztok sziveszterkor? (Egy...

Ti isztok sziveszterkor? (Egy pohár borra gondolok) Vagy inkább gyerekpezsgő? :-)

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy merjek-e inni. Eddig az egész terhesség alatt nem ittam semmit és félek, hogy ennyi idő után még egy kis pohár is a fejembe szállna. :/ Azt mondják egy kis pohár nem baj, mert úgyis sok a vas benne meg jót tesz a vérnek. De akkor is alkohol... :/
2012. dec. 29. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ilyen apró cseprő dolgokon. Miért ne ihatnál meg egy pohár alkoholt?

De ha ez gondot okoz most, akkor utána lelkifurdalásod lesz, az nem tesz jót a lelkednek, tehát maradj a gyerekpezsgőnél.

Majd bepótolod jövőre :-))

2012. dec. 29. 12:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem iszok alkoholt. Amúgy se szeretem se a pezsgőt, se a bort. Kölyökpezsgőt viszont venni fogok, az almásat szeretem. :-)

De pár korty alkoholos pezsgőtől vagy bortól nem hinném, h bármi baj lehetne. (Csak akkor tényleg pár korty legyen.)

2012. dec. 29. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem iszok. Ugy vagyok vele, ha alkoholt iszok akkor már "jókedvig iszok", de 1-2 kortynak szerintem semmi értelme. Gyerekpezsgőt vettem, annak az ize is jobb. Ha már eddig kibirtam alkohol nélkül, nem pont most fogom megkivánni :)

34 HKM

2012. dec. 29. 12:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Ebből a 3 hozzászólásból rá is jöttem! :D Csak megkóstolom de inkább maradok a gyerekpezsgőnél :) Így érezhetem az ízét és nem is lesz lelkifurdalásom sem! :P :D Köszönöm a válaszokat! :D
2012. dec. 29. 12:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl:karácsonykor is kortyolgattam egy kis forralt bort,jaaaj de kegyetlenül finom volt és jól esett!!;)mivel nem szeretem a pezsgőt azt csak azért nem fogok inni de lehet veszek vmi gyümölcsös pezsgőt az lehet még jól is esne:)
2012. dec. 29. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Én tuti nem fogok alkoholt inni. Egyébként a Törleynek van alkoholmentes pezsgője, ami ugynúgy készül, mint a rendes pezsgő, csak kivonják belőle az alkoholt. Olyan, mintha igazit innál, nagyon finom, van édes és azt hiszem, száraz is belőle.
2012. dec. 29. 13:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sem ittam semmit sem amióta terhes vagyok,pedig anyukámék kifőzették a jó szilva pálinkát is,és azt mindig megkóstoltam terhesség előtt :) De amióta terhes vagyok nem visz rá a lélek,pedig a párommal imádtam pezsgőzés közben összebújni :) Most is fogunk pezsgőzni,vettem Törley alkohol mentes pezsgőt és azt fogjuk meginni kettesben..ja hármasban :D

21+4 hkm

2012. dec. 29. 13:21
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Én minden nap iszom 1 p bort.Az orvosom javasolta!hidd el nem fog ártani sőt:)nekem alacsony a vasam ,azért javasolta a DR.:)36HKM
2012. dec. 29. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly dec. 27-én tudtam meg, hogy terhes vagyok (egy éve, huhh), és szilveszterkor ittam egy fél pohár pezsgőt éjfélkor. Ennyi volt. Aztán még a terhesség alatt ittam 2x egy-egy pohár bort, meg egyszer egy kis gyümölcsös sört. Nem lett semmi bajunk, szerintem egy pohárka bort, vagy akár egy fél pohár pezsgőt ihatsz.
2012. dec. 29. 14:05
 10/14 A kérdező kommentje:

Majd meglátom, hogy mi lesz. De szerintem inkább nem iszok még annyit sem. Elég lesz csak belenyalni :P Nehogy aztán elkezdjen táncolni a babám :P Korai lenne :D Hehe

Végülis ha eddig kibírtam akkor már úgyis kibírom. Nem is azért kérdeztem, mert annyira inni akarok, hanem azért mert tudom, hogy körülöttem mindenki inni fog és olyan furcsa lesz ha én nem. De végülis túlélem :) :)

2012. dec. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!