Ti isztok sziveszterkor? (Egy pohár borra gondolok) Vagy inkább gyerekpezsgő? :-)
Ne aggódj ilyen apró cseprő dolgokon. Miért ne ihatnál meg egy pohár alkoholt?
De ha ez gondot okoz most, akkor utána lelkifurdalásod lesz, az nem tesz jót a lelkednek, tehát maradj a gyerekpezsgőnél.
Majd bepótolod jövőre :-))
Én biztos nem iszok alkoholt. Amúgy se szeretem se a pezsgőt, se a bort. Kölyökpezsgőt viszont venni fogok, az almásat szeretem. :-)
De pár korty alkoholos pezsgőtől vagy bortól nem hinném, h bármi baj lehetne. (Csak akkor tényleg pár korty legyen.)
Én nem iszok. Ugy vagyok vele, ha alkoholt iszok akkor már "jókedvig iszok", de 1-2 kortynak szerintem semmi értelme. Gyerekpezsgőt vettem, annak az ize is jobb. Ha már eddig kibirtam alkohol nélkül, nem pont most fogom megkivánni :)
34 HKM
Én sem ittam semmit sem amióta terhes vagyok,pedig anyukámék kifőzették a jó szilva pálinkát is,és azt mindig megkóstoltam terhesség előtt :) De amióta terhes vagyok nem visz rá a lélek,pedig a párommal imádtam pezsgőzés közben összebújni :) Most is fogunk pezsgőzni,vettem Törley alkohol mentes pezsgőt és azt fogjuk meginni kettesben..ja hármasban :D
21+4 hkm
Majd meglátom, hogy mi lesz. De szerintem inkább nem iszok még annyit sem. Elég lesz csak belenyalni :P Nehogy aztán elkezdjen táncolni a babám :P Korai lenne :D Hehe
Végülis ha eddig kibírtam akkor már úgyis kibírom. Nem is azért kérdeztem, mert annyira inni akarok, hanem azért mert tudom, hogy körülöttem mindenki inni fog és olyan furcsa lesz ha én nem. De végülis túlélem :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!