Hányadik héttől ittátok a málnalevélteát? Naponta 2 pohár elég, hogy könnyebb legyen a szülés? A gátmetszés elkerülését elősegíteni még mivel lehet?
Jah és a teát 36.héttől ittam.Napi többször főztem le egy kancsóba teát,abba áztattam ki,mellette egy gyümi tea filtert is,azt ittam egész nap. A homeopátiát meg 37-38.héttől ha jól emlékszem.
2es voltam
Gatmasszirozashoz a szuleskor vigyel be sima mandulaolajat (bioboltokban, aromaterapias cuccoknal kapni), nekem jo fej volt a szuleszno (nem fogadott) o masszirozta becsulettel. Vegul metszettek, de allitolag kisebbet, mint az atlagnak.
Meg a szulesi pozicio segithet: szuloszeken, negykezlab, allva, guggolva, igy kevesbe van szukseg metszesre, de alig van hely, ahol engednek igy szulni.
Es ha nem siettetik a vajudast pl. nem kapsz foloslegesen oxitocint, akkor szinten kisebb az eselye a gatmetszesnek.
Remelem meg nem keson;-) vagy mar lehet tul is vagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!