Árt ha iszok egy pohár pezsgőt?
Figyelt kérdés
A napokban derült ki, hogy terhes vagyok. Este hívatalosak vagyunk egy születésnapi bulira, biztos lesz sok alkohol. Nem áll szándékomban az állapotomat még közölni, de ismerem őket, ha nem iszok elkezdenek majd kérdezgetni. Természetesen ennek ellenére sem fogok inni, de azért érdekelne, hogy mégis árthat e.2012. dec. 21. 15:10
2/7 A kérdező kommentje:
csak azért aggódom, mert annyira koraterhes vagyok még és csak most alakulnak ki a szervei a babának és talán neki az a kis mennyiség is egy hatalmas adag lenne...
2012. dec. 21. 15:15
3/7 A kérdező kommentje:
vagy amég nincs placenta rendesen és köldökzsinor akkor nem is meg yát semmi? mondjuk ez hülyeség mert a méhfalhoz van tapadva és abból táplálkozik jelenleg... ott meg ugyanúgy a véremen keresztül eljut az alkohol
2012. dec. 21. 15:16
4/7 anonim válasza:
Nem árt!
Egyébként én úgy védtem ki, ha már nagyon-nagyon nem kívántam egy korty alkoholt sem, de még nem akartuk megmondani, hogy állapotos vagyok, hogy azt mondtam, olyan gyógyszert szedek, amire most nem ihatok! Senki sem firtatta!
5/7 A kérdező kommentje:
Hát bevallom az egész szülinaphoz semmi kedvem, egyszerűen nem akarom, hogy megtudják mi van velem. Addig amíg az anyu és anyósék nem tudják, szerintem nem kéne nekik sem, ráadásul szomszédom egy nagy pletykfészek :-(
2012. dec. 21. 15:59
6/7 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz.:)Én 20hetes voltam mikor az esküvöm volt és direkt kérdeztem a Dokim h ilyenkor kit és mennyit.Azt mondta a rövid nagyon ártalmas,de bort, sört és pezsgöt lehet egy keveset.Nekem a 26.hét óta mondja h igyak meg esténként egy pohárka vörösbort,mert jót tesz.:)Meg alkohol mentes sört mert jót tesz a tejtermelésnek a benne levö bvitamin.ugyhogy egy pohár pezsi semmi bajt nem okozhat:):)Jó babavárást!!34hkm
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! végülis a pezsgő az bor csak buborékos, akkor nem árthat annyira. :-)talán belenyalok a pohárba akkor.
2012. dec. 21. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!