1/10 anonim válasza:
Ha kaphato Mo-n TUMS tabletta en azt ajanlom vagy az egyszeru szolocukrot. Nekem az segitett.
2/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. A Rennie tablettát lehet várandósság alatt is használni. A másik,hogy próbálj meg étkezés után rögtön nem lefeküdni. Nekem pl a gyömbéres üditő is segített vagy egy pohár tej.
3/10 anonim válasza:
Rennie tényleg jó, csak az a kár, hogy szinte azonnal elfogyott.
Érdekes módon nekem a nyers sárgarépa enyhített a dolgon :)
4/10 anonim válasza:
tej minden mennyiségben :) nekem nagyon bejött, az volt az egyetlen ami elmulasztotta
5/10 anonim válasza:
Én is tejet iszom, mikor érzem, hogy kezdi marni a torkomat.
7/10 anonim válasza:
Nekem is a Rennie jött be, 1 percen belül hat, és végig szedhető! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 1. 19:59
9/10 anonim válasza:
Én Gavistont ittam, valahogy ez a folyadékos jobban bejött, a Rennie-től hányingerem lesz, utálom az állagát és az ízét.
Nekem a tejivás néhány percig segít, de aztán egy kis idő múlva még erősebb gyomorégést és hányingert okoz sajnos. De érdemes kipróbálni, mert ha használ, akkor nem kell gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!