Számban lévő nyál olyan borzasztó, hogy nem bírom lenyelni, köpdösnöm kell és hányingerem is van tőle.7 hetes kismami vagyok. Hasonló tapasztalatok? Milyen megoldást tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Nagyon csúnyán hánytam kb. 2 hétig, szinte minden kijött. Most nincs egész napos hányás, hanem valami elviselhetetlen érzés a torkomban, számban. Hányingerem van a saját nyálamtól, ég az orrom és a fülem. gondolom ez gyomorsavtól lehet. Szénsavmentes víz nem segít, Rennie nem segít, háztartási keksz, korpovit nem segít, gyenge vagyok és sokszor az ájulásig rosszul vagyok tőle.2013. márc. 28. 11:57
1/9 anonim válasza:
Nekem bevált a citromlés víz is, de barátnőm a langyos tejre esküszik. A Rennie néha bevált néha nem... Mindenkinek más segít :D
2/9 anonim válasza:
Beszéltél az orvosoddal? Vagy ha nincs, a terhesgondozóval?
Elképzelhető hogy folyadékpótlásra lenne szükséged.
Szerintem minél előbb beszélj orvossal.
3/9 anonim válasza:
nekem is, annyira rossz a számíze, hogy ha nem rágok valamit, hánynom kell. én még nem hánytam, de DURVÁN émelygek, főleg este, de egész nap...nekem a citromos rágó segít, vagy a mentolos...meg a cukorkák...fogmosás se használt, szájvíz se:( esetleg a citromos vizet tudom ajánlani, akkor jó, amikor iszom, de tartós megoldást nem találtam:( én folyamatosan hagyma íz félét érzek, nagyon gáz. étvágyam szinte nulla, pedig én aztán imádok enni...na nem panaszkodok tovább, kitartás neked, nemsokára túl leszünk ezen!!!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Rengeteget iszom, napi 3 liter vizet. Vizeletem nem acetonos, rendben van.
2013. márc. 28. 12:06
5/9 A kérdező kommentje:
Hú a fogmosás! Én aki naponta 3-szor, 4-szer is mostam fogat, most öklendezem tőle. Meglátom a fogkefét és égnek áll a szőr a hátamon. Megpróbálom a salvus vizet, hátha segít.
2013. márc. 28. 12:11
6/9 anonim válasza:
én is öklendezek tőle..hármas voltam, azt hiszem:) a gyógyszerektől is (Elevit stb.), mármint hogy be kell venni. tök gáz:D
7/9 anonim válasza:
Én sokat szenvedtem a gyomorsavval. Nekem eddig ami leginkább bevált az a graviscon.
de itt a kérdésem ha gondolod olvasd el hátha találsz valami használhatót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
8/9 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején folyamatosan fémes íz volt a számban és csak fokozódott ha ittam. Beváltak a mentolos cukorkák, bár nem tudom te mennyire bírod elviselni. Kb a 12. héten elmúlt hála égnek.
9/9 anonim válasza:
Nekem is olyan rossz izu minden. Nincs kedvem enni semmit. Mert nemesikjol semmi. Meg utana csak rosszul leszek. Es meg a sajat nyalamat se szivesen nyelem le, mert nem jo az se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!