Tapasztalatok? Nem tudom mi van.
Figyelt kérdés
Két időpontot kaptam szülésre. Ultrahang 10 nappal elöbbre írt ki mint a doki menstruáció alapján. Szerintetek melyik fog bejönni? Volt már valaki így? Ultrahanghoz is jöhet előbb a baba?2013. márc. 14. 16:27
1/4 anonim válasza:
Nekem 3 volt,a mensi szerinti jött be,de az napra pontosan.
De bármi lehet.
2/4 anonim válasza:
nekem is 2 volt kiváncsi leszek melyik jön be. ráadásul ami van fent a netten kalkulátor az is mást ad ki :) 36+3hkm
3/4 frászkarikaborsó válasza:
én pontosan tudtam mikor fogant a baba és mégis kerek 38 hetesen szültem. Igazából a betöltött 36. héttől bármikor jöhet a baba, és túl is lehet hordani, tehát még ha tök pontosan kiszámolják, akkor sem tudják napra pontosan megmondani, akinél meg bejön, az véletlen. Ha így számolsz, másfél hónapon belül gyakorlatilag bármikor megindulhat a szülés.
4/4 anonim válasza:
Mivel a babák nagy része nem pontosan 40 hetesen születik, így nincs nagy jelentősége. De egyébként a mensi szerinti a mérvadó, a doki vsz. azért módosította korábbra, mert nagyobb a babád az átlagnál, de ettől még nem idősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!