Tapasztalatok a Dori4Dultrahanggal? Csillagvár üzletközponti rendelőjükbe mennék. Tapasztalatok velük? Szaktudás? Gép?
Figyelt kérdés
Köszi! :)2013. márc. 9. 11:04
1/3 anonim válasza:
Szentendrén voltam 4D, ott nagyon korrektek voltak, mindent elmondtak, el mutogattak, szép felvételt kaptam, szép képeket keszítettek, mindd ezt egy szép mappában kaptam meg egy lelettel
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megkérdezhetem, milyen vizsgálaton voltál?
További tapasztalatokért is hálás lennék! :)
2013. márc. 9. 12:04
3/3 A kérdező kommentje:
Meglett a saját tapasztalatom. Leírom, hátha valaki feltenné ugyanezt a kérdést később...
Kedves volt a hölgy, de hiába láttunk szikhólyagot és embriót is a képen, csak petezsákot mert leírni a leletben. Mindent olyan határozatlanul, félve, feltételes módban mondott, hogy komolyan megkérdőjelezte, hogy tudja-e miről beszél. Babamozira jó lehet, de komoly információért nem mennék hozzájuk mégegyszer.
2013. márc. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!